Βρετανία: Σε συναγερμό η βρετανική αστυνομία ύστερα από εντοπισμό ύποπτου πακέτου

Οι αρχές προειδοποίησαν τους πολίτες να απομακρυνθούν από το σημείο, ενώ λίγη ώρα αργότερα προχώρησαν σε ελεγχόμενη εξουδετέρωση του πακέτου.

Το ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα στην πολυσύχναστη πλατεία Τραφάλγκαρ. Αμέσως, αστυνομικές αρχές έσπευσαν στο σημείο, απομακρύνοντας πολίτες και τουρίστες και προειδοποιώντας τους να μην πλησιάσουν.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι άκουσαν μια «τεράστια έκρηξη». Λίγο νωρίτερα, η βρετανική αστυνομία προέβη σε ελεγχόμενη έκρηξη του ύποπτου

αντικειμένου, σύμφωνα με δημοσίευματα.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «The Sun», οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα ύποπτο πακέτο που εντοπίστηκε στο τουριστικό σημείο στην «καρδιά» του Λονδίνου, ενώ την ίδια στιγμή η βρετανική εφημερίδα «Metro» γράφει για ύποπτο όχημα. Ωστόσο, παραμένει αδιευκρίνιστο μέχρι αυτή την ώρα.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε και σταδιακά αποκαθίσταται η κυκλοφορία στην πλατεία. Η αστυνομία πάντως δεν έδωσε περισσότερες  λεπτομέρειες.

Το  περιστατικό έλαβε χώρα κοντά στο σημείο όπου πραγματοποιούνται οι ορτασμοί για τον Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βρετανία,vretania