Βουβή έναρξη από τον Κοκλώνη: «Απόψε θα έχουμε ένα διαφορετικό J2US- Είμαστε ακόμη σε σοκ από την τραγωδία»

Tο J2US επέστρεψε απόψε με τον Νίκο Κοκλώνη, εκφράζοντας την προσωπική του οδύνη για τα θύματα της εθνικής τραγωδίας που σημειώθηκε στα Τέμπη.

Υπό τους ήχους του κομματιού «The Sound of silence» των Disturbed, ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε: «Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας. Το J2US είναι εδώ στο καθιερωμένο του ραντεβού, βράδυ Σαββάτου, στον Alpha. Τίποτα όμως δεν είναι ίδιο. Και εμείς, όπως και εσείς,

είμαστε ακόμη σε σοκ από την τραγωδία. Επικρατεί η θλίψη και ο πόνος. Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους των θυμάτων αν και όλα αυτά που λέω είναι λίγα και τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους».

«Την προηγούμενη εβδομάδα, συμμετέχοντας και εμείς στο εθνικό πένθος, απείχαμε. Σήμερα όμως επιστρέψαμε λίγο διαφορετικά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε μια ευχάριστη συντροφιά για όλους εσάς. Απόψε θα είναι ένα διαφορετικό J2US. Θα μείνουμε μόνο στην αγωνιστική μας διαδικασία και κάπως έτσι θέλω να καλωσορίσω τους κριτές μου. Καλώς ήρθατε αγαπημένοι μου κριτές».

Στη συνέχεια, ο λόγος δόθηκε λιτά στην κριτική επιτροπή του J2uS από την οποία η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Καίτη Γαρμπή εξέφρασαν επίσης τα θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων και των τραυματιών που άφησε πίσω η τραγωδία στα Τέμπη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Keywords
Τυχαία Θέματα
Βουβή, Κοκλώνη, Απόψε, J2US- Είμαστε,vouvi, kokloni, apopse, J2US- eimaste