Βαρουφάκης: «Αντίθετα με τους 57 νεκρούς των Τεμπών, αναρρώνω – Η κυβέρνηση να πάψει την αποπροσανατολιστική σπέκουλα»

Να μην αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, γράφει σε ανάρτησή του ο Γιάνης Βαρουφάκης, μετά την επίθεση που δέχθηκε χθες στα Εξάρχεια.

«Τώρα θρηνούμε τους 57 νεκρούς των Τεμπών. Η νεολαία είναι στους δρόμους για να φέρει ένα καλύτερο αύριο στη χώρα. Αντίθετα με τους 57, αναρρώνω» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης.

Ακόμη, o Γιάνης Βαρουφάκης ζητά ο τραυματισμός του να εξιχνιαστεί από τη Δικαιοσύνη, συμπληρώνοντας: «Έως τότε,

η κυβέρνηση να πάψει την αποπροσανατολιστική σπέκουλα».

Δείτε το σχετικό tweet:

Τώρα θρηνούμε τους 57 νεκρούς των Τεμπών. Η νεολαία είναι στους δρόμους για να φέρει ένα καλύτερο αύριο στη χώρα. Αντίθετα με τους 57, αναρρώνω. Ο τραυματισμός μου να εξιχνιαστεί από την Δικαιοσύνη. Έως τότε, η κυβέρνηση να πάψει την αποπροσανατολιστική σπέκουλα. https://t.co/7fQk1yguGV

— Yanis Varoufakis (@yanisvaroufakis) March 11, 2023

Ταυτοποιήθηκαν οι αναρχικοί που χτύπησαν τον Βαρουφάκη

Την ταυτοποίηση των δραστών της επίθεσης σε βάρος του Γιάνη Βαρουφάκη, σχολίασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφέροντας ότι η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για αναρχικούς «όσο και αν αυτή δεν βολεύει κάποιους».

Ειδικότερα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ανάρτηση του στο Twitter, έγραψε:

«Ομάδα αναρχικών που ταυτοποιήθηκε από της ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες της επίθεσης στον προεδρο του ΜΕΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη. Αυτή είναι η αλήθεια όσο και αν δεν βολεύει κάποιους…».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βαρουφάκη, Αντίθετα,varoufaki, antitheta