Βουλευτές πίστεψαν ψεύτικη επιστολή ότι ο Τασούλας θα τους έδινε λεφτά – Απίστευτη φάρσα για προεκλογική χρηματοδότηση!

Μια πρωτοφανής φάρσα σημειώθηκε στη Βουλή, καθώς άγνωστος έστειλε επιστολή σε βουλευτές προσποιούμενος τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου Κωνσταντίνο Τασούλα και λέγοντας ότι εξασφάλισε κονδύλι για τις προεκλογικές τους δαπάνες και 3 τουλάχιστον βουλευτές τον… πίστεψαν! 

Ειδικότερα, έκπληκτος ο Πρόεδρος της Bουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, είδε το πρωί 3 βουλευτές, διαφορετικών μάλιστα κομμάτων, να μπαίνουν στο γραφείο του και να του ζητούν χρήματα για τις περιφέρειες

που εκλέγονται.

Σάστισε ο κ. Τασούλας ο οποίος δεν καταλάβαινε καλά – καλά τι εννοούσαν, μέχρι που οι βουλευτές του έδειξαν την ψεύτικη επιστολή που έφερε το όνομά του και μοίραζε χρήματα! 

Στη «μαϊμού» επιστολή, ο συντάκτης της που υπέγραφε σαν «Κώστας Τασούλας» έλεγε στους βουλευτές «ότι ο ίδιος έχει ήδη αξιοποιήσει 1 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό για την κάλυψη των αναγκών  πολιτιστικών συλλόγων της εκλογικής του περιφέρειας» και… επειδή περίσσεψαν χρήματα τους ζητούσε προτάσεις «για αξιοποίηση σχετικών κονδυλίων σε πολιτιστικούς ή άλλους συλλόγους της δικής τους εκλογικής περιφέρειας».



Keywords
Τυχαία Θέματα