Βιασμός 22χρονης στη Χαλκιδική: Ανατροπή, καθώς ο κατάδικος ήταν με σωφρονιστικό υπάλληλο-Ύποπτος ένας γιδοβοσκός

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού μιας 22χρονης στη Χαλκιδική, καθώς ο 57χρονος κατάδικος, που ήταν ο κύριος ύποπτος έχει ισχυρό άλλοθι!

Πιο συγκεκριμένα, ύποπτος θεωρείται ένας γιδοβοσκός μετά το ισχυρό άλλοθι του 57χρονου κατάδικου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον γιδοβοσκό, το μαντρί του οποίου βρίσκεται κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Αυτό συνέβη μετά την κατάθεση σωφρονιστικού υπαλλήλου που δήλωσε ότι βρισκόταν μαζί με τον 57χρονο κατηγορούμενο στις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας, την ώρα που καταγγέλλει η κοπέλα ότι δέχθηκε την επίθεση.

Η νεαρή κοπέλα βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη και, όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, δέχθηκε άγρια επίθεση από έναν άνδρα, την ώρα που απολάμβανε το μπάνιο της στην παραλία, κοντά στο ξενοδοχείο, όπου εργάζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψαν σχετικά ευρήματα που επιβεβαιώνουν την καταγγελία της 22χρονης για βιασμό ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα από δείγματα DNA που έχουν ληφθεί από το σώμα και τα ρούχα του θύματος και του κατηγορούμενου και έχουν σταλεί σε ειδικά εργαστήρια της Αθήνας για απαραίτητες αναλύσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βιασμός 22χρονης, Χαλκιδική, Ανατροπή, -Ύποπτος,viasmos 22chronis, chalkidiki, anatropi, -ypoptos