Τράπερ Τραννός: «Να περνάμε καλά», λέει μετά το σάλο για το όπλο και το σχόλιό του

Ο γνωστός τράπερ Τραννός συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης 31/05 στο Μπουρνάζι, καθώς μετά από έλεγχο των αστυνομικών, στο αυτοκίνητο που οδηγούσε εντοπίστηκε ένα 9άρι περίστροφο και μια γεμιστήρα.

Μάλιστα, ο νεαρός φεύγοντας από τα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων, ανάρτησε στο λογαριασμό του στο instagram ένα βίντεο διάρκειας έξι δευτερολέπτων στο οποίο ειρωνεύεται τους αστυνομικούς.

Σε αυτό ο 22χρονος τράπερ μέσα

από το αυτοκίνητο με το οποίο έφυγε από τη Σχολή Ευελπίδων, όπου βρίσκονται και δύο φίλοι του, λέει χαρακτηριστικά:

«Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι».

«Πέρασα δύσκολο βράδυ, μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω απ’ ότι πρέπει»

Μάλιστα, ο 22χρονος τράπερ μίλησε στο MEGA και την εκπομπή Live News, υποστηρίζοντας πως η ανάρτησή του δεν ήταν παρά… χιούμορ με τους φίλους του.

«Πέρασα δύσκολο βράδυ, όλα καλά όμως. Στο τέλος βγήκα, έφαγα την ποινή που έφαγα, έφαγα το πρόστιμο που έφαγα, όλα καλά και όλα ωραία. Συνεχίζουμε τη ζωή μας, συνεχίζουμε τα βίντεο κλιπ μας, συνεχίζουμε την καριέρα μας και μακριά από προβλήματα.

Έχουμε λίγο χιούμορ. Μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Νομίζω δεν είναι κακό αυτό, σωστά; Αλλά όλα καλά, δεν πειράζει, όλα καλά», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας, να περνάμε καλά, αυτό έχουμε στόχο εμείς. Να περνάμε καλά, να είμαστε πάντα χαρούμενοι».

Τι είπε στην απολογία του

Σημειώνεται, πως ο τράπερ καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή για παράνομη οπλοκατοχή.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι το όπλο δεν είναι δικό του αλλά φίλου του με τον οποίο ήταν μαζί στο αυτοκίνητο.

Από την πλευρά του, ο φίλος του τράπερ τόνισε πως εκείνος νοίκιασε το όπλο προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν σε βίντεο κλιπ.

Μάλιστα, ο γνωστός τράπερ υποστήριξε στο δικαστήριο ότι αμέσως μόλις είδε το όπλο, είπε πως ακυρώνει το γύρισμα καθώς δεν συμφωνούσε να το χρησιμοποιήσουν.

Επιπλέον, τόνισε ότι παραδέχτηκε αμέσως στους αστυνομικούς, αντίθετα με όσα υποστηρίζουν, ότι έχει κάτι παράνομο επάνω του κι ουδέποτε τους είπε πως το έχει για την ασφάλειά του.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Τράπερ Τραννός,traper trannos