Βγάζοντας το «καπέλο» στα… μπλε σκουφάκια!

Λένε πως την επιτυχία την γράφουν οι παρέες. Αυτή η παρέα με τα σκουφάκια και τον Θοδωρή Βλάχο στον πάγκο εδώ και χρόνια έχει πάρει το στυλό και γράφει τη μία χρυσή σελίδα μετά την άλλη.

Οι επιτυχίες της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών είναι πλέον κάτι το σύνηθες.

Δεν είναι υπερβολή αν την χαρακτηρίσει κανείς ως την επίσημη αγαπημένη του ελληνικού αθλητισμού, αφού και στη Φουκουόμα το πρωί της Πέμπτης μας έκανε πάλι υπερήφανους.

Μια ιστορική επιβλητική νίκη επί της Σερβίας, που παράλληλα σήμανε την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο, αλλά και την κατάκτηση

ενός πολύτιμου εισιτηρίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το καλοκαίρι του 2024!

Μια ακόμη μεγάλη στιγμή, που μπορεί να γίνει μεγαλύτερη γι’ αυτή την σπουδαία φουρνιά αν το πρωί του Σαββάτου στον τελικό με αντίπαλο την Ουγγαρία έρθει το χρυσό.

Έτσι κι αλλιώς αυτή η ομαδάρα, αυτή η σπουδαία παρέα έχει κατακτήσει τον κόσμο, απλά θα είναι ακόμη πιο όμορφο αν κατακτήσει και την κορυφή βάζοντας εκεί την γαλανόλευκη. Μια ομάδα που συνεχίζει να γράφει ασταμάτητα ιστορία και να κερδίζει συνεχώς τον θαυμασμό όλων των Ελλήνων.

Έστω και για να είμαστε δίκαιοι όλα αυτά τα παιδιά τα θυμόμαστε συνήθως τα καλοκαίρια στις μεγάλες διοργανώσεις. Όπως κι αν έχει πετύχαμε ξανά.

Ο μεγάλος στόχος των Ολυμπιακών Αγώνων έγινε πραγματικότητα, αφού το ανδρικό πόλο θα πάρει μέρος για 17η (!!!) φορά στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη.

Απίθανο. Μοναδικό. Ασύλληπτο!

Αλλά από την άλλη φανερώνει πόσο σπουδαία δουλειά γίνεται, αθόρυβα, σωστά και μεθοδικά. Δουλειά πρότυπο για όλα τα σπορ, για όλους τους αθλητές, για όλες τις ομοσπονδίες. Σεβασμός μεγάλος και συνεχόμενος.

Άντε και το Σάββατο με το χρυσό!

Keywords
Τυχαία Θέματα