Τζώνη Καλημέρης: “Το χασμουρητό κόστισε στη βαθμολογία της Μαρίνας Σάττι”

“Όλοι έχουμε πολιτική άποψη και μπορούμε να κάνουμε κριτική στο σπίτι μας. Όταν, όμως, εκπροσωπούμε τη χώρα μας, δεν κάνουμε κριτική στην εξωτερική πολιτική. Το χασμουρητό ήταν πολύ ατυχές περιστατικό” δήλωσε ο Τζώνη Καλημέρης.

Ο Τζώνη Καλημέρης κάθισε στον καναπέ του Χαμογέλα και πάλι με την Σίσσυ Χρηστίδου και μεταξύ άλλων σχολίασε τη φετινή συμμετοχή

της Ελλάδας στη Eurovision και το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι.

«Η επιλογή της Σάττι έδωσε νέο ενδιαφέρον στον διαγωνισμό και πριν φτάσουμε στη Σουηδία και κατά τη διάρκεια. Έγινε Eurovision με δύο μέτωπα πολέμου που επηρεάζουν την άποψη του κόσμου. Αυτό το πράγμα πέρασε και στην αίθουσα και είδαμε και τους καυγάδες. Είχε πολιτική χροιά και οι Έλληνες πολιτικοί δημοσιογράφοι ανακάλυψαν τώρα τη Eurovision και θέλουν να ασχοληθούν, ενώ τόσα χρόνια αγνοούσαν την ύπαρξή της. Ξαφνικά υπήρξε ένας διαχωρισμός για τις κριτικές στη Eurovision και έχει μέσα πολιτικές γραμμές» δήλωσε ο Τζώνη Καλημέρης.

«Όλοι έχουμε πολιτική άποψη και μπορούμε να κάνουμε κριτική στο σπίτι μας. Όταν, όμως, εκπροσωπούμε τη χώρα μας, δεν κάνουμε κριτική στην εξωτερική πολιτική. Το χασμουρητό ήταν πολύ ατυχές περιστατικό. Τώρα κουράστηκε; Θα έπρεπε να το κρύψει και να βάλει το χέρι μπροστά αν κουράστηκε. Εγώ πιστεύω ότι της κόστισε και στη βαθμολογία και επηρέασε αρνητικά κάποιο κόσμο γιατί όταν βλέπεις μία κοπέλα να χασμουριέται την ώρα που κάνει δηλώσεις μία άλλη κοπέλα… Σε όσες αποστολές κάναμε παλιότερα και ήμουν κι εγώ παρών, δίναμε οδηγίες στους συμμετέχοντες καλλιτέχνες τι θα πούνε και πως θα χειριστούν δύσκολες ερωτήσεις» σχολίασε ο Τζώνη Καλημέρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζώνη Καλημέρης, “Το, Μαρίνας Σάττι”,tzoni kalimeris, “to, marinas satti”