Στάθης Σχίζας για Χρήστο Δάντη: “Δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη δήλωση όταν είσαι αυτός ο γίγαντας”

“Όσοι ήμασταν στο παιχνίδι ξέρουμε τι ρόλο βαράει ο καθένας. Όλοι για όλους ξέρουμε τι ρόλο βαρά ο καθένας” σχολίασε ο Στάθης Σχίζας για την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο Στάθης Σχίζας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του I love Σου Κου και μίλησε για την κόντρα που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και στον Άρη Σοϊλέδη και για όσα είπε ο Χρήστος Δάντης για τον Τριαντάφυλλο.

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με τις προσωπικές ζωές των άλλων. Δεν

ξέρεις ποτέ τι κρύβεται από πίσω στις προσωπικές σχέσεις των ανθρώπων, οπότε για ποιο λόγο να ασχοληθείς; Είναι άσχημο. Και η Ασημίνα αν είχε βρεθεί σε αντίστοιχη θέση, δεν θα της άρεσε πολύ να ακούει τέτοια πράγματα. Δεν μου άρεσε να ακούω για έναν τρίτο σε ένα ζευγάρι και να πάει να τον εκθέσει στο κοινό. Είναι άσχημο και κίτρινο» είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω ότι τους έχει ρουφήξει το παιχνίδι από την άποψη πως ο Τριαντάφυλλος είναι ένας καλλιτέχνης, ο οποίος έχει γράψει τραγούδια για τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της Ελλάδος. Και ο ίδιος έχει πει τραγούδια. Αντίστοιχα και για τον κ. Δάντη μιλάμε για γίγαντα στον καλλιτεχνικό χώρο. Δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη δήλωση όταν είσαι αυτός ο γίγαντας και να προσβάλεις ένα συνάδελφο» πρόσθεσε ο Στάθης Σχίζας.

«Όσοι ήμασταν στο παιχνίδι ξέρουμε τι ρόλο βαράει ο καθένας. Όλοι για όλους ξέρουμε τι ρόλο βαρά ο καθένας» κατέληξε.

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στάθης Σχίζας, Χρήστο Δάντη, “Δεν,stathis schizas, christo danti, “den