Τσιμίκας σε Κλοπ: «Μου άλλαξες τη ζωή, με διαμόρφωσες σαν παίκτη και άνθρωπο»

Ο διεθνής Έλληνας πλάγιος μπακ αποχαιρέτησε και δημόσια τον θρυλικό Γερμανό προπονητή, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγες ώρες μετά το «αντίο» του “normal one”.

 

Ο Κώστας Τσιμίκας συγκίνησε με όσα ανέφερε για τον Γιούργκεν Κλοπ στη δημοσίευση που έκανε. Ο 28χρονος ακραίος οπισθοφύλακας αναφέρθηκε στο πόσο επηρέασε τη ζωή και την καριέρα του ο πρώην -πλέον- προπονητής του. Παράλληλα, του ευχήθηκε τα καλύτερα για τη συνέχεια ενώ τόνισε το ποσό θα λείψει σε άπαντες στο Μέρσεϊσαϊντ.

Αναλυτικά

το μήνυμα του Έλληνα αμυντικού:

«Κόουτς, η πίστη σου σε μένα μου άλλαξε τη ζωή. Μου έδωσες την ευκαιρία να παίξω για έναν οργανισμό που προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες σε όσους είναι αρκετά τυχεροί για να τον υπηρετήσουν.

Το να παίξω υπό την καθοδήγησή σου στη Λίβερπουλ υπήρξε ένα ταξίδι γεμάτο με έντονη χαρά και απίστευτα μαθήματα. Από το Άνφιλντ και τις βραδιές Champions League στο να σηκώνω τρόπαια, κάθε στιγμή ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Ευχαριστώ που με σχημάτισες όχι μόνο σαν παίκτη αλλά και σαν άνθρωπο. Σου εύχομαι ευτυχία και επιτυχία στις νέες σου περιπέτειες. Θα μας λείψεις».//Α.

Πηγή: ertsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιμίκας, Κλοπ, Μου,tsimikas, klop, mou