Τρία μέρη για να πραγματοποιήσεις το επόμενο city break

Θέλετε να απολαύσετε μια εξόρμηση στον απόλυτο προορισμό; Επιλέξτε τις πόλεις που θα μετατρέψουν το city break σας σε μια μοναδική εμπειρία ζωής!

Ποια είναι η πόλη με τα περισσότερα κλικ για εκδρομή το Σαββατοκύριακο;

Πολλές είναι οι στιγμές που χρειαζόμαστε απεγνωσμένα μια διαφυγή από την ρουτίνα της καθημερινότητας και ο καλύτερος τρόπος για να κάνουμε κάτι τέτοιο είναι κάνοντας   ένα ταξίδι. Όταν κάποιος ,μιλά για ταξίδι δεν σημαίνει ότι μιλά για ένα πολύωρο

ταξίδι που χρειάζεστε πολλές μέρες για να το γυρίσετε, αλλά μιλά για ένα ταξίδι σε έναν κοντινό προορισμό όπως η Αθήνα ή η Θεσσαλονίκη που έχουν πολλά να προσφέρουν και μπορείς να τα δεις και να ζήσεις υπέροχες εμπειρίες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ψάχνοντας για πτήσεις Αθήνα Θεσσαλονίκη θα δείτε ότι έχετε άπειρες επιλογές αναφορικά με τις ώρες πτήσεων αλλά και με τις αεροπορικές εταιρείες. Αυτό για το οποίο θα πρέπει να είστε απόλυτα προετοιμασμένοι είναι οι ημερομηνίες στις οποίες θέλετε να ταξιδέψετε αλλά και το ποια θα είναι η ακριβής ώρα που θέλετε να φύγετε. Αν για παράδειγμα θέλετε να πραγματοποιήσετε ένα city break το Σαββατοκύριακο, θα πρέπει να σκεφτείτε αν θέλετε να πετάξετε Παρασκευή απευθείας από την δουλειά ή θα ταξιδέψετε νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Το μεγαλύτερο μέρος της αξίας του εισιτηρίου διαμορφώνεται ανάλογα με το πόσο ευέλικτοι είστε στις ώρες αλλά και στις ημερομηνίες που θέλετε να αναχωρήσετε από τον εκάστοτε προορισμό. Αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι αν έχετε διάθεση για διασκέδαση ή για θέατρο ή για μπάνιο ή ακόμα και για πεζοπορία στο βουνό, τότε η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη είναι οι κατάλληλες πόλεις για εσάς. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι αυτές οι δύο πόλεις είναι αυτές που έχουν τα περισσότερα κλικ αναφορικά με τα ταξίδια και ειδικότερα με την διασκέδαση.

Γιατί πηγαίνοντας στην Κρήτη για ένα διήμερο μπορεί να σας ξεκουράσει απίστευτα;

Αν έχετε ήδη κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για Κρήτη ανεξαρτήτως της πόλης που θα διαμείνετε, θα πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά ότι και από τα δύο αεροδρόμια του νησιού, ο δρόμος για το κέντρο των πόλεών τους είναι τόσο όμορφος με τόσες πολλές εναλλαγές άγριας και ειδυλλιακής ομορφιάς που είναι ικανό να κερδίσει την καρδιά ακόμη και του πιο απαιτητικού ταξιδιώτη. Φεύγοντας από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου μπορείτε εύκολα να φτάσετε στην πόλη με αυτοκίνητο ή με τα μέσα συγκοινωνίας που φεύγουν από το αεροδρόμιο και από το Ηράκλειο να περάσετε εύκολα στον Άγιο Νικόλαο για να δείτε και την πιο ανατολική πλευρά του νησιού. Από την άλλη, αν θέλετε να πάτε στην πιο ρομαντική πλευρά του νησιού, τότε σίγουρα θα ταξιδέψετε για Ρέθυμνο και για Χανιά μέσω του αεροδρομίου των Χανίων. Είναι ένα νησί που οι νομοί του δεν έχουν την τίποτα να ζηλέψουν από άλλες μεγαλουπόλεις όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη και γι’ αυτό άλλωστε έχει και ένα μεγάλο αριθμό μόνιμων κατοίκων. Εκτός από την νυχτερινά κέντρα που έχει καλό θα ήταν να επισκεφθείτε πολλά από τα θεματικά καφέ του ή ακόμα και κάποιες από τις απέραντες παραλίες και θα δείτε ότι το μυαλό σας θα αδειάσει κατευθείαν και θα νιώσετε ξεκούραστοι όπως ποτέ άλλοτε. Οι αναμνήσεις που θα δημιουργήσετε σε αυτό το νησί είναι πραγματικά μοναδικές και γι’ αυτό μην χάσετε την ευκαιρία να το επισκεφθείτε με φίλους, οικογένεια ή ακόμη και μόνος.

Γιατί αξίζει να πάτε αεροπορικώς μέχρι την πανέμορφη Κέρκυρα;

Η Κέρκυρα είναι ένας ταξιδιωτικός προορισμός που κανείς δεν πρέπει να χάσει. Αν και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η Κέρκυρα είναι ένας καθαρά Πασχαλινός προορισμός, η αλήθεια είναι ότι περνώντας ένα καλοκαίρι στην Κέρκυρα δεν θα θελήσετε να ξαναπάτε πουθενά αλλού ποτέ ξανά. Στην Κέρκυρα μπορείτε να φτάσετε οδικώς και έπειτα με καράβι ή για μεγαλύτερη ευκολία αεροπορικώς. Μπαίνοντας στο esky.gr θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε όλους τους δυνατούς συνδυασμούς πτήσεων αλλά και προσφορές που αφορούν combo συνδυασμούς εισιτηρίων με διαμονή ή εισιτηρίων με ενοικίαση αυτοκινήτων. Εσείς το μόνο που πρέπει πάνω κάτω να ξέρετε είναι τις ημερομηνίες που πρόκειται να ταξιδέψετε και πόσα άτομα θα είστε. Έχοντας αυτά κατά νου και το γεγονός ότι μπορείτε να είστε αρκετά ευέλικτοι ως προς την περίοδο που θα ταξιδέψετε, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε ένα αρκετά οικονομικό εισιτήριο που θα σας ταξιδέψει στον προορισμό των ονείρων σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρία,tria