Τραγωδία στην Άρτα: «Ο γιος μου είναι σε σοκ–Πήγαινε στη δουλειά του και είχε πάρει το μωρό για να το πάει στον Παιδικό»-Τι λέει ο παππούς του βρέφους

«Παγώνει» το αίμα η τραγωδία με το νεκρό βρέφος 5,5 μηνών στην Άρτα, το οποίο ξεχάστηκε στο αυτοκίνητο για ώρες από τον πατέρα του.

Ο 37χρονος πατέρας αλλά και η μητέρα του μωρού είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, φανερώνοντας τάσεις αυτοκτονίας, την ίδια στιγμή που αναμένεται η νεκροψία –νεκροτομή του βρέφους.

Ο παππούς του μωρού μίλησε στην εκπομπή του Alpha “T-live” και στην Πόπη Παπαδοπούλου, μη μπορώντας να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά τους…

«Δεν μπορεί ακόμα να…

Έχει πάθει σοκ. Ο γιος μου πήγαινε στη δουλειά του… Είχε πάρει μαζί του το μωρό για να το πάει στον παιδικό σταθμό.

Η νύφη μου το πήγαινε στον παιδικό σταθμό συνήθως, αλλά δεν ξέρω τι έγινε χθες και δεν το πήγε. Παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο με πολιτικό γάμο, επειδή ήταν έγκυος η νύφη μου», δήλωσε στον Alpha ο πατέρας του 37χρονου που χθες προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σημειώνεται, πως από την πλευρά του, ο συνήγορος του πατέρα, Δημήτρης Λαμπράκης, είπε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ότι το μήνυμα που στέλνει ο εντολέας του είναι να «μη ζήσει κανένας άνθρωπος αυτή την κατάσταση».



Keywords
Τυχαία Θέματα