Τραγωδία στα Τέμπη: Οι δίδυμες και η ξαδέρφη τους είχαν χάσει 5 συγγενείς τους στην πυρκαγιά στο Μάτι

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους το μέγεθος της τραγωδίας για τις οικογένειας των δίδυμων κοριτσιών και της πρώτης ξαδέρφης τους, που σκοτώθηκαν την περασμένη Τρίτη (28/02) το βράδυ…

Όσο περνούν οι ώρες, ολοένα και περισσότερες ιστορίες για τα νεαρά –ως επί το πλείστον- θύματα βγαίνουν στη δημοσιότητα.

Σε μια από αυτές, αποκαλύφθηκε η τραγωδία των τριών φοιτητριών από το Καστράκι της Καλαμπάκας, δύο δίδυμες αδελφές και η ξαδέλφη τους…

Σύμφωνα με πληροφορίες

από την περιοχή όπου κατάγονταν οι άτυχες φοιτήτριες, οι οικογένειες των τριών κοριτσιών είχαν χτυπηθεί και στο παρελθόν από την μοίρα, καθώς είχαν χάσει συνολικά πέντε συγγενείς στην φονική φωτιά στο Μάτι.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Mega, από το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον των κοριτσιών είχαν χάσει τη ζωή τους πέντε άτομα στην πολύνεκρη τραγωδία στο Μάτι το 2018, που κόστισε τη ζωή σε 102 ανθρώπους.

Σημειώνεται, πως οι 20χρονες δίδυμες Θώμη και Χρύσα και η εξαδέλφη τους, η 19χρονη Αναστασία, ταξίδευαν για πρώτη φορά με το τρένο.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραγωδία, Τέμπη, Μάτι,tragodia, tebi, mati