Τόνια Αντωνίου: Η κυβέρνηση είναι αλαζονική και αναποτελεσματική και ο ΣΥΡΙΖΑ αναξιόπιστος – Ήρθε η ώρα για το ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Τόνια Αντωνίου μίλησε στο TheCaller WEB TV και τον αρχισυντάκτη του TheCaller Κωστή Μοσχολιό για την επικαιρότητα, τις πολιτικές εξελίξεις, εκτιμώντας πως το φθινόπωρο θα έχουμε πρόωρες εκλογές και -φυσικά- για τα του

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Αρχικά, η κα Αντωνίου σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα, αφού εξέφρασε και η ίδια την ανησυχία της για ενδεχόμενη κλιμάκωση μες στο καλοκαίρι, εν συνεχεία υποστήριξε πως πρέπει να γίνει Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, ώστε να ενημερωθούν όλοι-και ιδιαίτερα- οι πολίτες για τις ενέργειες της κυβέρνησης απέναντι στην αναθεωρητική πολιτική της Τουρκίας.

Για την ακρίβεια στην ενέργεια και την καθημερινότητα, επανέφερε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για επιβολή πλαφόν, έκανε λόγο για αναποτελεσματική κυβερνητική πολιτική, ενώ είπε πως η κυβέρνηση θεωρεί πως με τις προεκλογικές παροχές θα ξεγελάσει τον κόσμο, νομίζοντας πως είναι κουτός.

Σύμφωνα με την κα Αντωνίου, θα έχουμε εκλογές το φθινόπωρο, καθώς-όπως εκτίμησε-τα πράγματα στην ακρίβεια θα χειροτερεύουν όσο περνάει ο καιρός και η διαφορά υπέρ της ΝΔ θα ροκανίζεται.

Όπως είπε η ίδια, οι νεοφιλελεύθερες και συντηρητικές πολιτικές της κυβέρνησης απέτυχαν και ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας αποδείχθηκαν αναξιόπιστοι.

«Τώρα ήρθε ο καιρός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ», ανέφερε η κα Αντωνίου, υπερτονίζοντας την ανάγκη για προοδευτική διακυβέρνηση με κορμό το ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις πυρκαγιές, ευχόμενη να μην πραγματωθούν οι φόβοι για ακόμη ένα καλοκαίρι με φωτιές, κρούοντας «καμπανάκι» για ελλείψεις και «μπάχαλο» στην πυροπροστασία.

Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Ρίχνουμε τις ευθύνες στον πιο αδύναμο κάθε φορά, αλλά καλό θα είναι η κυβέρνηση να μάθει να ακούει και να μην κάνουν τον Ράμπο κάθε φορά πρόσωπα και διάφοροι υπεύθυνοι, γιατί θεωρούν και μέσω της επικοινωνίας (και) σε αυτόν τον τομέα θα έχουν αποτελέσματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τόνια Αντωνίου, ΣΥΡΙΖΑ, – Ήρθε, ΠΑΣΟΚ,tonia antoniou, syriza, – irthe, pasok