Το ξέσπασμα της Σακίρα: Έβαλα την καριέρα μου σε δεύτερη μοίρα για χάρη του Πικέ

Η Σακίρα μίλησε στην ισπανική Elle στις πρώτες της δηλώσεις μετά τον επώδυνο χωρισμό της με τον Πικέ.

Η παγκόσμια σούπερ σταρ της ποπ ανέφερε πως: «είναι πραγματικά δύσκολο να μιλήσω για αυτό, ειδικά καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω κάτι τέτοιο σε μια συνέντευξη. Παρέμεινα ήσυχη και προσπάθησα να τα επεξεργαστώ όλα.

Και ναι, είναι δύσκολο να μιλήσουμε για αυτό, ειδικά

επειδή το περνάω ακόμα, και επειδή είμαι στη δημοσιότητα και επειδή ο χωρισμός μας δεν μοιάζει με έναν κανονικό χωρισμό. Και έτσι ήταν δύσκολο όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο».

.@shakira: “En una de las horas más difíciles y oscuras de mi vida, la música me ha traído luz”https://t.co/XP9beYmm1Z pic.twitter.com/u1UgxXGuHz

ELLE España (@elle_es) September 21, 2022

Στη συνέχεια… ξεσπάθωσε: «Ως ποδοσφαιριστής ο Πικέ ήθελε να κερδίσει τίτλους και έπρεπε να τον στηρίξω. Θέλω να πω, ένας από τους δυο μας έπρεπε να κάνει μια θυσία, σωστά;».

Η Σακίρα τόνισε πως τελικά αυτή ήταν που… θυσιάστηκε: «Έβαλα την καριέρα μου στη δεύτερη ταχύτητα και ήρθα στην Ισπανία, για να τον στηρίξω. Ήταν μια θυσία αγάπης. Χάρη σε αυτό, τα παιδιά μου μπόρεσαν να έχουν μια παρούσα μαμά και έχω αυτόν τον εκπληκτικό δεσμό μαζί τους που είναι άθραυστος».

Keywords
Τυχαία Θέματα