Το σύμβολο της Bentley, το «Flying B»

Πλησιάζοντας την Bentley Flying Spur Mulliner, οι ιδιοκτήτες απολαμβάνουν μια στιγμή υψηλής αυτοκινητικής θεατρικότητας.

Καθώς το σήμα του ονόματος της Bentley πάνω από τη μάσκα γλιστράει απαλά προς τα κάτω, ένα τέλεια γυαλισμένο έμβλημα, το γνωστό «Flying B» – στην έκτη κατά σειρά εκδοχή του – υψώνεται για να πάρει τη θέση του στο επάνω μέρος της μάσκας. Σε μία επίδειξη τέλειου συγχρονισμού, οι προβολείς του αυτοκινήτου και τα ντελικάτα φτερά του ιστορικού εμβλήματος φωτίζουν ταυτόχρονα, υποδεχόμενα τον οδηγό στο αυτοκίνητο με μία γλυκιά λάμψη. Το «Flying

B» είναι στάνταρ στοιχείο στην Flying Spur Mulliner, ενώ είναι προαιρετικό σε όλες τις Flying Spur (επιλέγεται από το 97% των αγοραστών).

Η δημιουργία αυτής της ξεχωριστής εμπειρίας για τον ιδιοκτήτη σε συνδυασμό με την ανανέωση του κομψού εμβλήματος «Flying B» που τραβάει τα βλέμματα, απαίτησε ένα συνδυασμό εξαιρετικών δεξιοτήτων σχεδιασμού, κατασκευαστικών τεχνικών και μηχανικών ικανοτήτων. Στην ουσία αποτελεί ένα σύμβολο της προσέγγισης της εταιρείας για την δημιουργία μοναδικών εμπειριών στους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της, μέσω της εξαντλητικής προσοχής στην λεπτομέρεια σε κάθε στάδιο της κατασκευής μιας Bentley.

Τα αυτοκίνητα της Bentley με το «Flying B» προσφέρονται από τα μέσα της δεκαετίας του 1920, με το σημερινό σχέδιο να είναι η έκτη εκδοχή του. Για την πιο πρόσφατη Flying Spur, οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της Bentley αποδέχθηκαν την πρόκληση να ανεβάσουν την τέχνη και την τεχνική κατασκευής του «Flying B» σε ένα ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Το έμβλημα που κοσμεί τη Flying Spur Mulliner είναι το πρώτο στην ιστορία της Bentley που αναπτύχθηκε ψηφιακά, το πρώτο που διαθέτει μια πλάκα κάλυψης που το αντικαθιστά όταν αποθηκεύεται μέσα στη μάσκα, το πρώτο με…

Διαβάστε περισσότερα στο Sτρίβειν και μπείτε στο κανάλι μας στο YouTube για να δείτε όλα τα βίντεο δοκιμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα