Τέμπη: Αποχώρησε κλαίγοντας ο Γιάννης Πουλόπουλος με την κραυγή της μάνας – Έχει χάσει τον αδελφό του σε τροχαίο

Τα πλάνα με τους συγγενείς των θυμάτων που αποχωρούν από το νοσοκομείο της Λάρισας μετά την ταυτοποίηση των σορών από το σοκαριστικό δυστύχημα στα Τέμπη προβλήθηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, κατά την προβολή του αποσπάσματος με τη μάνα λίγα λεπτά μετά την ταυτοποίηση της νεκρής της κόρης, δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς.

«Βγες, βγες Γιάννη… Βγες Γιάννη μου. Δεν μπορεί να το διαχειριστεί»,

ακούστηκε να λέει σε πρώτη φάση η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Παιδιά, συγγνώμη ο Γιάννης έχει ζήσει τραγικές στιγμές στην οικογένειά του και του θυμίζουν… Λογικό είναι. Ας αποχωρήσει».

«Κι εγώ που δεν έχω ζήσει τέτοιες στιγμές, δε μπορώ να το διανοηθώ», είπε στη συνέχεια συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Σε παλιότερη εκπομπή ο δημοσιογράφος είχε αναφέρει:

«Τώρα αναγκαστικά θα το πω. Έχω μια πολύ προσωπική ιστορία με την Αλέξια. Το 1995 όταν είχε σκοτωθεί ο αδελφός μου σε τροχαίο εγώ ήμουν φαν της Αλέξιας. Η κοπέλα αυτή μού μιλούσε για τρεις ώρες κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Αυτό για ένα παιδάκι που ήμουν εγώ τότε από την Αλέξια που ήταν από τις μεγαλύτερες σταρ στην Ελλάδα εκείνη την εποχή και να μου συμπαρασταθεί με αυτόν τον τρόπο, εγώ δεν το ξεχνώ ποτέ. Έχει αφιερώσει και έναν δίσκο της στον αδελφό μου. Γι’ αυτό δεν μπόρεσα να την κάνω εγώ προσωπικά τη συνέντευξη. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ και κάθε φορά που τη βλέπω συγκινούμαι πάρα πολύ. Σου ζητάω συγγνώμη για τη συγκίνηση» είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Τέμπη, Αποχώρησε, Γιάννης Πουλόπουλος, – Έχει,tebi, apochorise, giannis poulopoulos, – echei