Τάσος Μπιμπισίδης για Μαρίνα Σταυράκη: “Δεν νομίζω να της ζήτησε κανείς να δεχτεί κάτι”

“Μου κάνει εντύπωση, γιατί και η ίδια έχει κριθεί πάρα πολλές φορές για την εικόνα της και στερεοτυπικά”.

Τις δηλώσεις που έκανε η Μαρίνα Σταυράκη στην κάμερα της εκπομπής τους σχολίασε η ομάδα του I Love ΣουΚού. Ο Τάσος Μπιμπισίδης υπογράμμισε τη δυσαρέσκεια που εξέφρασε η ίδια για τον νικητή της φετινής Eurovision, τονίζοντας πως δεν μπορεί να αποδεχθεί το ουδέτερο γένος για τον προσδιορισμό ενός ανθρώπου.

«Ξέρετε

απλά πού το χάνει η κυρία Σταυράκη; Μιλάει για το στερεότυπο της διαζευγμένης, όπως λέει, που τη βάραινε πάρα πολύ αλλά στο τέλος μιλώντας για το Nemo, αναπαράγει και η ίδια στερεότυπα. Λέει: δεν μπορώ να το δεχτώ. Δεν νομίζω ότι της ζήτησε κανείς να δεχτεί κάτι. Κατανόηση και αποδοχή ζητάνε όλα αυτά τα άτομα», σχολίασε αρχικά ο Τάσος Μπιμπισίδης.

«Σε τι επηρεάζει τη ζωή της Μαρίνας Σταυράκη το να πεις «το»; Δεν χρειάζεται να καταλάβει κάτι, να το αποδεχθεί χρειάζεται ότι ένας άνθρωπος μπορεί να θέλει να προσδιορίζεται διαφορετικά απ’ ό,τι ο μέσος όρος», επισημαίνει ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

«Πάει να πει «ε δεν θα μου βάλει και τη ροζ φουστίτσα» και μετά το μαζεύει, λέει: στυλιστικά μου άρεσε, δεν έχω θέμα. Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που δεν ανήκουν στη woke κοινότητα, που έχουν αυτές τις απόψεις», παρατήρησε από την πλευρά της η Σίσσυ Καλλίνη.

«Μου κάνει εντύπωση, γιατί και η ίδια έχει κριθεί πάρα πολλές φορές για την εικόνα της και στερεοτυπικά. Με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι δεν μπορεί να κατανοήσει πως ο καθένας μπορεί να ντύνεται, να κυκλοφορεί και να προσδιορίζεται όπως θέλει», κατέληξε στο σχόλιό του ο Τάσος Μπιμπισίδης.

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τάσος Μπιμπισίδης, Μαρίνα Σταυράκη, “Δεν,tasos bibisidis, marina stavraki, “den