Τάκης Καραγκούνιας σε Ελευθερία Ελευθερίου: «Sugar Daddy is here» – «Ο Μπόγδανος είναι γλοιώδης τύπος»

Για την εμπειρία του από τον Άγιο Δομίνικο, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του αλλά και για την... Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε ο Τάκης  Καραγκούνιας μετά την αποχώρηση του από το Survivor.

«Ο Μπόγδανος είναι γλοιώδης τύπος. Όταν μου λέει ότι βρίζω και όλα αυτά τα ψέματα που είπε εκείνη την ημέρα;

Όλοι ξέρουν ότι ο Ηλίας είχε γράψει τη γνωστή λίστα.

Έκανε πολύ παρέα με τον Γκότση, έκλαιγε στην αγκαλιά του.

Είστε συνένοχοι σε κάτι, γιατί όλοι ξέραμε ότι μαζί το έκαναν, και μετά κωφεύεις;», σχολιάζει ο Τάκης Καραγκούνιας στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, ο Τάκης Καραγκούνιας ανέφερε ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του αλλά δεν απέκλεισε την πιθανότητα. Όταν η συζήτηση στράφηκε στην Ελευθερία Ελευθερίου και την… αδυναμία που έχει παραδεχθεί ότι της έχει, ο 49χρονος μισθοφόρος της έστειλε ένα «ιδιαίτερο» μήνυμα, λέγοντας στην κάμερα: Sugar daddy is here».



«Οι περισσότεροι φίλοι μου με φωνάζουν «βούτυρο». Το πρώτο και το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν όσο ήμουν στο Survivor ήταν η κόρη μου, η Ραφαηλία μου», τόνισε σε άλλο σημείο της συζήτησης ο Τάκης Καραγκούνιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τάκης Καραγκούνιας, Ελευθερία Ελευθερίου, Sugar Daddy, – Ο Μπόγδανος,takis karagkounias, eleftheria eleftheriou, Sugar Daddy, – o bogdanos