Τα ζώδια της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023.

Η Σελήνη κινείται στον Τοξότη επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος).

Η ανάγκη να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας με κάθε τρόπο είναι εντονότερη από ποτέ. Γνώσεις και περιπέτειες ιντριγκάρουν το μυαλό μας και μας δίνουν την ευκαιρία

να εξελιχθούμε μέσα από νέες εμπειρίες που μας προσφέρουν.

Στο πλευρό μας βρίσκονται πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που μας βοηθούν να έρθουμε σε επαφή με νέα αντικείμενα και φιλοσοφικές δραστηριότητες. Είναι πρόσωπα που αντιλαμβάνονται ότι έχουμε τις ικανότητες να εξελιχθούμε και να μπούμε σε μια εσωτερική διεργασία που θα μας διευκολύνει στη ζωή μας.

Επαγγελματικά, υποθέσεις που αφορούν το εμπόριο και την διαφήμιση δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις ώστε να διευρύνουμε την επιρροή μας σε όλα τα επίπεδα.

Προσωπικά έχουμε την ανάγκη να περάσουμε ευχάριστα για αυτό και δεν διστάζουμε να δημιουργήσουμε ένα άκρως θετικό και αισιόδοξο σκηνικό για δύο μέσα στο οποίο μπορούμε να απολαύσουμε μοναδικές στιγμές με το ταίρι μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε μόνο σε επικοινωνιακές δυσκολίες λόγω της στάσης του Ερμή καθώς αύριο θα αρχίσει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Σημαντική όψη είναι μέσα στην ημέρα αυτή της συνόδου της Σελήνης με του Άρη καθώς μας δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούμε επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές που αγαπάμε.

Παράλληλα, μας προετοιμάζει για την αυριανή Νέα Σελήνη στον Τοξότη που βρίσκεται κάτω από την επιρροή του Ποσειδώνα και δεν αποκλείεται να προκαλέσει αυταπάτες και απογοήτευση.

Είναι απαραίτητο να αξιοποιήσουμε την ενέργεια της συνόδου με θετικό τρόπο αποφεύγοντας να μπούμε σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που δεν θα έχουν θετικό αποτέλεσμα για εμάς.

Αντίθετα, οφείλουμε να μετουσιώσουμε την ένταση σε δράση αποφασίζοντας για τις επόμενες κινήσεις και επιλογές μας.

Σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις είναι πιθανό να εκφραστεί ένταση και δογματισμός που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Καλά θα κάνουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους προστατεύοντας τον εαυτό μας από συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα.

Είναι προτιμότερο να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συνθήκη δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μία κοντινή απόδραση που θα μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από τα νεύρα και να βρούμε την πραγματική ουσία της ζωής μακριά από τη ρουτίνα και το στρες.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτης 12 Δεκεμβρίου,tritis 12 dekemvriou