Τα ζώδια της Πέμπτης 20 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η αντίθεση του Άρη από την Παρθένο με τον Κρόνο στους Ιχθύες κυριαρχεί μέσα στην ημέρα κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα

ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Γεγονός είναι πως σε καθημερινό επίπεδο και κυρίως στον χώρο της δουλειάς είναι πιθανό να υπάρξουν καταστάσεις και εμπόδια που δεν θα μας επιτρέψουν να λειτουργήσουμε απρόσκοπτα.

Δεν αποκλείεται να νιώσουμε περιορισμένοι έναντι υποθέσεων και καταστάσεων που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσουμε. Η αρχική απογοήτευση όμως θα πρέπει να μπει στο περιθώριο γιατί οφείλουμε να βρούμε την χρυσή τομή στα πράγματα λειτουργώντας ορθολογικά και συντεταγμένα. Αναφορές από το παρελθόν και υποθέσεις που εκκρεμούν είναι πιθανόν να επανέλθουν στο προσκήνιο παρεμποδίζοντας τις κινήσεις μας.

Με ψύχραιμη σκέψη και ώριμη προσέγγιση είναι βέβαιο πως θα βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις αποφεύγοντας συγκρούσεις κυρίως στον χώρο της δουλειάς που θα μας στοιχίσουν.

Ευνοϊκά μπορεί να λειτουργεί και επίσης το τρίγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που μας χαρίζει κατανόηση και ενσυναίσθηση, συστατικό που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε μέσα στην ημέρα.

Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την οικογένεια έχουμε την δυνατότητα να κλείσουμε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να μας απασχολούν ακόμα και να επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή μας. Είναι ιδανική στιγμή να απελευθερωθούμε από παλιότερα δεσμά και να βιώσουμε το συναίσθημα ατόφιο, χωρίς την θλίψη και τις αυταπάτες να κυριαρχούν.

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα μέχρι αργά το βράδυ και το τετράγωνο που σχηματίζει νωρίς το πρωί με τον Ουρανό από τον Ταύρο αναδεικνύει επιθετικότητα και εριστική διάθεση. Οφείλουμε να προστατεύσουμε τη σχέση μας από σπασμωδικές συμπεριφορές και ξεσπάσματα που μπορεί να οδηγήσουν σε αρνητικές εξελίξεις και γιατί όχι σε ρήξεις.

Μετά το μεσημέρι η σύνοδος της με την Αφροδίτη μας βοηθά να βρούμε την κατανόηση προσπαθώντας να περάσουμε ευχάριστα με το πρόσωπο που αγαπάμε. Το βράδυ η Σελήνη περνάει στην Παρθένο αλλάζοντας την ενέργεια και στρέφοντας την προσοχή μας κυρίως σε καθημερινές και επαγγελματικές υποχρεώσεις που απαιτούν προσπάθεια και προγραμματισμό.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα