Τα ζώδια της Κυριακής

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 07 Μαΐου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η Αφροδίτη μετακινείται στον Καρκίνο κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια

του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Ο πλανήτης των αναγκών και της αγάπης περνάει στο ζώδιο της Σελήνης αναδεικνύοντας την ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στο οικογενειακό περιβάλλον.

Η ζεστασιά και η θαλπωρή που μας προσφέρουν οι οικείοι μας δημιουργούν ένα περιβάλλον ασφάλειας και σταθερότητας που μας βοηθά να είμαστε ισορροπημένοι συναισθηματικά.

Παράλληλα μας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθούμε με τον προσωπικό μας χώρο ώστε να τον διαμορφώσουμε με τον τρόπο που επιθυμούμε.

Σημαντικό είναι βέβαια να μην παρασυρθούμε από τα συναισθήματα και την κυκλοθυμία που μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα ή χειριστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Σε προσωπικό επίπεδο, απολαμβάνουμε την παρέα του συντρόφου μας για αυτό και δεν διστάζουμε να δημιουργήσουμε ένα άκρως ρομαντικό και τρυφερό σκηνικό για δύο.

Οι αισθήσεις απογειώνονται και μας βοηθούν να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι μας.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη βοηθώντας μας να κρατήσουμε την αισιοδοξία και την θετική μας διάθεση στα ύψη.

Επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας σε πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις που κεντρίζουν την προσοχή και το μυαλό. Δεν αποκλείεται να εμπλακούμε με ομάδες και πρόσωπα που μπορούν να μας προσφέρουν νέες πληροφορίες και να βοηθήσουν στην εξέλιξή μας.

Παράλληλα, επιδιώκουμε να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που έχουμε να δούμε καιρό.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε μέσα στην ημέρα καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες περιορίζοντας τη θετική σκέψη. Υποθέσεις του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και δεν αποκλείεται να μας απασχολήσουν έντονα.

Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί μπορεί να παρασυρθούμε σε δογματικές και πραγματικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Απογοήτευση από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός μας είναι πιθανό να οδηγήσουν σε επαναπροσδιορισμό σχέσεων που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριακής,kyriakis