Τραγωδία με το θάνατο βρέφους στην Καβάλα: «Το μωρό έπαθε αναρρόφηση και η αδελφή μου δεν το κατάλαβε»

Ο θείος του βρέφους που «έσβησε» μέσα στο σπίτι των δικών του στην Καβάλα μίλησε στο newsit.gr για την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια. «Από τις Αρχές που έκαναν έρευνα ενημερωθήκαμε και εμείς ότι το μωράκι μας έπαθε αναρρόφηση στον ύπνο του», λέει συγκλονισμένος.

«Σήμερα (06.05.2023) το πρωί στις 8 δέχτηκα τηλεφώνημα από τη μητέρα μου και μου είπε ότι βρέθηκε νεκρό το μωρό μας», περιγράφει στο newsit.gr

ο θείος του άτυχου βρέφους από την Καβάλα και συνεχίζει:

«Πήγα στο σπίτι αμέσως για να μάθω τι έγινε. Η αδελφή μου μας είπε οτι στις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής ξύπνησε για να ταΐσει το μωρό. Μετά ξάπλωσε για να ξανακοιμηθεί και το είχε στην αγκαλιά της. Στις 8 που ξύπνησε ξανά, βρήκε το παιδί νεκρό δίπλα της. Έτρεξε να βρει τον πατέρα μας και φώναζε: «Κάτι έπαθε το μωρό, κάτι έπαθε»!

«Πήρε ο πατέρας μας το μωρό στα χέρια του και ήταν ήδη παγωμένο. Ήταν ήδη νεκρό. Η αδελφή μου κατέρρευσε», λέει στο newsit.gr ο θείος του άτυχου βρέφους και συνεχίζοντας σημειώνει ότι: «Από τις Αρχές που έκαναν έρευνα ενημερωθήκαμε και εμείς ότι το μωράκι μας έπαθε αναρρόφηση στον ύπνο του».

Έφαγε, έπαθε αναρρόφηση και η αδελφή μου δεν το κατάλαβε για να μπορέσει να να κάνει κάτι. Είμαστε όλοι πολύ ταραγμένοι. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που έγινε», αναφέρει ο ίδιος, ο οποίος καταλήγοντας μιλά για τη μητέρα, λέγοντας:

«Η αδελφή μου έχει περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή της. Ήταν το δεύτερο παιδάκι της και ήταν αγνώστου πατρός. Δυσκολεύτηκε πολύ να το φέρει στη ζωή και το αγαπούσε πολύ. Τη φιλοξενούσαν οι γονείς μου. Τώρα για να μπορέσει να διαχειριστεί όλο αυτό που έχει συμβεί, θα επισκεφθεί έναν ειδικό ψυχολόγο και εύχομαι να τη βοηθήσει».

Πηγή: newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραγωδία, Καβάλα,tragodia, kavala