Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 28 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η Σελήνη κινείται στον Λέοντα επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

(Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι στραμμένο στην προσωπική μας ζωή καθώς μέσα από αυτή νιώθουμε αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Η προσωπικότητά φωτίζεται και μπορούμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό σε όλα τα επίπεδα αρκεί να περνάμε μοναδικά με το ταίρι μας.

Δεν δυσκολευόμαστε να εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις ώστε να βελτιώσουμε την σχέση μας, σημαντικό είναι όμως να μην παρασυρθούμε εγωκεντρικά από τον εαυτό μας αδιαφορώντας για το πρόσωπο που έχουμε στο πλευρό μας.

Σε επαγγελματικό επίπεδο ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα μας χαρακτηρίζουν και μας βοηθούν να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις που θα εντυπωσιάσουν το περιβάλλον που κινούμαστε.

Καλό είναι βέβαια να έχουμε στο μυαλό μας πώς υπερβολικές συμπεριφορές και αμετροέπεια θα ενοχλήσουν έντονα. Είναι προτιμότερο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αναλογιζόμενοι την θέση μας ώστε να αποφύγουμε πιθανή δυσαρέσκεια από τα πρόσωπα με τα οποία συνεργαζόμαστε.

Η Σελήνη το πρωί σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Ταύρο προκαλώντας υπερένταση σε σχέσεις και οικονομικές συνεργασίες. Ζητήματα του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο και δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε με ηρεμία.

Παράλληλα, δεν εκφράζουμε τις σκέψεις μας με ευκολία και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονες παρεξηγήσεις και καυγάδες. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσουμε σε οικονομικές συμφωνίες και τακτοποιήσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό γιατί η διαχείριση και η συμπεριφορά μας δεν αποκλείεται να προκαλέσουν την έντονη αντίδραση των άλλων.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και το βράδυ καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο ανατρέποντας τα δεδομένα με εμφατικό τρόπο στην προσωπική μου ζωή. Ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές πυροδοτούν έντονες καταστάσεις στη σχέση μας.

Πιθανό είναι να προκύψουν κόντρες και αντιδικίες με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας καθώς οι ρευστές συνθήκες προκαλούν ανασφάλεια που εκδηλώνεται με απότομο και εριστικό τρόπο.

Είναι επιτακτική ανάγκη να προστατεύσουμε την προσωπική μας ζωή από λανθασμένες κινήσεις και συμπεριφορές θα οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις και απομάκρυνση από τον άνθρωπό μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρασκευή 28 Απριλίου,paraskevi 28 apriliou