ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Βαρεμένος αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο σε μια απαράδεκτη, όμως, πρόκληση

Ανακοίνωση σχετικά με το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής μεταξύ του Γιώργου Βαρεμένου και της Άννας Καραμανλή εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας την αντίδραση του βουλευτή του κόμματος ως "απαράδεκτη".

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

“Η σημερινή ημέρα είναι βαριά φορτισμένη, καθώς αποχαιρετούμε τα παλικάρια μας, της Πολεμικής Αεροπορίας, που έφυγαν την ώρα του καθήκοντος

Ο κ.

Βαρεμένος αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο σε μια απαράδεκτη, όμως, πρόκληση. Και ζήτησε αμέσως συγνώμη γι` αυτό.

Αναμένουμε πότε και η βουλευτής της ΝΔ, κα Καραμανλή, θα ζητήσει μια συγνώμη για την επιλογή της να αποκομίσει πολιτική υπεραξία, ακόμη και σε μια στιγμή εθνικού πένθους και βαθιάς θλίψης.

Σε μια στιγμή, δηλαδή, που όλους μας ενώνει, η κα Καραμανλή προτίμησε την πολιτική καπηλεία μιας τραγωδίας. Κρίμα!”.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο εκπρόσωποι των κομμάτων ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΪ, όπου επιδόθηκαν σε έναν απίστευτο καυγά με αφορμή μία φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα από το Θέατρο Παλλάς, την ημέρα της συντριβής του μοιραίου F – 4 Φάντομ, την οποία έδειξε η Άννα Καραμανλή.

Ακολούθως ο Γιώργος Βαρεμένος προέβη σε μια πρωτοφανή κίνηση, τραβώντας από τα χέρια της βουλευτή της ΝΔ τη φωτογραφία και προκαλώντας τις αντιδράσεις του πάνελ.

Διαβάστε επίσης: Άννα Καραμανλή: Η πρώτη αντίδραση μετά το επεισόδιο με τον Γ. Βαρεμένο – «Ήταν σεξιστική επίθεση»

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, Βαρεμένος,syriza, varemenos