Συνέντευξη Τσίπρα στην αυλαία της Εξεταστικής για τις υποκλοπές

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη ΔΕΘ και την παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα δώσει αύριο ο Αλέξης Τσίπρας (Ant1).

H εμφάνιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συμπίπτει με την ολοκλήρωση των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων με

τελευταίο μάρτυρα τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αν και κατά πληροφορίες οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ζητήσουν την παράταση των εργασιών της για να κληθεί εκ νέου για εξηγήσεις ο κ. Στ. Τρίμπαλης που εμφανίστηκε ως ιδιοκτήτης της εταιρείας Krikel.

Κι αυτό διότι όπως αποδείχτηκε από ρεπορτάζ στο TVXS  πίσω από την Krikel  βρίσκεται ο επιχειρηματίας Λαβράνος που διατηρούσε στενές σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου. Επομένως, ο κ. Τρίμπαλης επεχείρησε να παραπλανήσει τα μέλη της επιτροπής.

Συγχρόνως όμως η τηλεοπτική παρουσία του  προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συμπίπτει με τις δραματικές αποκαλύψεις της μελέτης του καθηγητή Θ. Λύτρα που δείχνουν πως σχεδόν όλοι όσοι ασθενείς με covid που διασωληνώθηκαν εκτός ΜΕΘ έχασαν τη ζωή τους όπως επίσης και 3 στους 4 νοσήσαντες που εισήχθησαν σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κάνει λόγο για υγειονομικό έγκλημα με ευθύνη του ίδιου του πρωθυπουργού επειδή ακριβώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν πίστεψε ποτέ στην ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας. Αντιθέτως, σήμερα λειτουργεί με 10.000 λιγότερα άτομα μόνιμο προσωπικό σε σχέση με το 2019.

Απόψε ο Αλέξης Τσίπρας έχει συνάντηση εργασίας με τα μέλη του think tank του πολιτικού του γραφείου με αντικείμενο των συντονισμό δράσεων και την ανάληψη νομοθετικών πρωτοβουλιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα