Συγκλονίζει ο Θοδωρής Κατσαφάδος: «Είχα βρει μια χειροβομβίδα στα 9 μου, ο αδερφός μου διαμελίστηκε»

O Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αναφέρθηκε στον θάνατο του αδερφού του.

Μίλησε για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής: «Η δουλειά μου είναι η ξεκούρασή μου, την κάνω 50 χρόνια. Ήρθε τυχαία στη ζωή μου η υποκριτική από μία συμμαθήτριά μου, που ήθελε να τη βοηθήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην οικογένειά του. Όπως είπε, έχει ακόμα 11 αδέρφια.

«Είμαι το 12ο παιδί της οικογένειας. Άφησα το πανεπιστήμιο, ενώ είχα περάσει φιλολογία. Τα παράτησα. Πολύ κακώς, να μην το αφήνουν τα παιδιά το

πανεπιστήμιο», δήλωσε.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ύστερα, στον χαμό του αδερφού του από χειροβομβίδα.

«Το θυμάμαι σαν χθες. Είχα βρει μια χειροβομβίδα στα 9 μου. Ο αδερφός μου τότε ήταν 11. Δεν ξέραμε τι είναι. Τη χτυπούσαμε και ξαφνικά εξερράγη. Ο αδερφός μου διαμελίστηκε», περιέγραψε ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει το επάγγελμά του η οικογένειά του, ο ηθοποιός είπε: «Ο πατέρας μου δεν με είδε ποτέ ούτε στην τηλεόραση, ούτε στο θέατρο. Η μητέρα μου με είδε μια φορά. Για εκείνους ήταν μια δουλειά, σαν όλες τις άλλες».

Τέλος, αναφέρθηκε στην οικογένεια που έφτιαξε ο ίδιος. «Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε αρχικά, στο θέατρο κι ύστερα, χαθήκαμε. Από το 1982 μέχρι και τώρα, είμαστε μαζί. Η κόρη μου, η Μαριλού Κατσαφάδου είναι κι εκείνη ηθοποιός. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από εκείνη, ήταν έκπληξη για εμένα», είπε κλείνοντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκλονίζει, Θοδωρής Κατσαφάδος, Είχα,sygklonizei, thodoris katsafados, eicha