Συγκλονίζει ο πατέρας της Σάνι Λουκ: «Δεν είναι ξαπλωμένη σε κάποιο τούνελ κάτω από τη Γάζα»

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει από χθες (30/10) η είδηση ότι η Ισραηλογερμανίδα Shani Louk είναι νεκρή, καθώς συγκαταλέγεται και επίσημα στα θύματα της Χαμάς μετά την εισβολή στο Ισραήλ.

Πλέον, η οικογένεια της νιώθει μια ανακούφιση δεδομένο ότι η Σάνι Λουκ δεν βασανίζεται από τους τρομοκράτες της Χαμάς την ώρα που το Ισραήλ συνεχίζει την επέλαση στη Γάζα.

Μάλιστα, ο πατέρας της, Νισίμ μιλώντας στο Channel

13 δήλωσε πως:

«Είμαι χαρούμενος γιατί αυτό το πράγμα τελείωσε, γιατί ξέρουμε ακριβώς τι συνέβη».

«Ξέρω πού είναι, δεν είναι ξαπλωμένη σε κάποιο τούνελ κάτω από τη Γάζα, όπου κάθε λεπτό πυροβολούν εναντίον τους και όλη η γη τρέμει και υπάρχει σκόνη και είναι αδύνατο να αναπνεύσει.

Ξέρουμε ότι είναι νεκρή, ξέρουμε ότι δεν υπέφερε, ξέρουμε επίσης ότι ένα λεπτό πριν έρθουν οι δολοφόνοι χόρευε, ήταν χαρούμενη με όλους τους φίλους της γύρω της και διασκέδαζε», τόνισε, σύμφωνα με τους Times of Israel.

Υπενθυμίζεται, πως όωπς δήλωσε ο Πρόεδρος του Ισραήλ στην εφημερίδα BILD: Η Shani βρέθηκε αποκεφαλισμένη. «Βρέθηκε το κρανίο της.

Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα βάρβαρα, σαδιστικά ζώα απλά της έκοψαν το κεφάλι», δήλωσε ο Χέρτζογκ.

Η Λουκ διασκέδαζε στο πάρτι κοντά στη Λωρίδα της Γάζας όταν τρομοκράτες της Χαμάς εισέβαλλαν στην επικράτεια του Ισραήλ και σκότωσαν περίπου 260 νέους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκλονίζει, Σάνι Λουκ, Δεν, Γάζα,sygklonizei, sani louk, den, gaza