Στριμώχνει Μικρούτσικο ο δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη: «Δεν μιλήσαμε ιδιωτικά, ούτε διανοήθηκα να τον παγιδεύσω»

«Δεν μιλήσαμε ιδιωτικά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ούτε διανοήθηκα να τον παγιδεύσω», ανέφερε ο δημοσιογράφος της επίμαχης συνέντευξης με την αναφορά στην Όλγα Τρέμη.

Θέση πήρε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ροδόπουλος, ο οποίος πήρε τη συνέντευξη από τον Ανδρέα Μικρούτσικο κατά την οποία ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις σχέσεις του με την Όλγα Τρέμη.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook δήλωσε τα εξής:

«Λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε για τη viral συνέντευξη στο νέο τεύχος του “OK!” που κυκλοφόρησε χθες Τετάρτη στα περίπτερα…

Ούτε μιλήσαμε ιδιωτικά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο ούτε διανοήθηκα να τον παγιδεύσω δημοσιεύοντας off the record δηλώσεις του (για την ακρίβεια η περίφημη τελευταία ερώτηση ήταν «Ανδρέα, όντως έκανες ιδιαίτερα στην Όλγα Τρέμη;», αγνοώντας την προσωπική σχέση τους που μου αποκάλυψε) και επιπλέον, δεν νομίζω ότι πλέον πρέπει να αυτοσυστηθώ ξανά. Η πιάτσα είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε.

Το τηλεφώνημα από τον Ανδρέα μετά τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής “Super Katerina” κατέληξε με πολλά γέλια και πειράγματα ότι θα ακολουθήσει εξίσου ηχηρό sequel. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους εισαγγελείς των social media που εντόπισαν τον νέο κατηγορούμενο».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στριμώχνει Μικρούτσικο, Δεν,strimochnei mikroutsiko, den