Στο ψυχιατρείο ο ένοπλος της Βουλής- «Θα σας κόβω τα κεφάλια, η Καινούργιου είναι νεκρή» έγραφε στο instagram

Τον εγκλεισμό τού 37χρονου σε ψυχιατρική κλινική, ώστε να εξεταστεί από ειδικούς, διέταξε ο αρμόδιος εισαγγελέας για τον ένοπλο, ο οποίος τα ξημερώματα εμφανίστηκε οπλισμένος και ημίγυμνος μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Ο 37χρονος λίγο μετά τα μεσάνυχτα είχε αναρτήσει στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram φωτογραφίες με το κυνηγετικό όπλο και το πανό, το οποίο είχε φτιάξει γράφοντας ”ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΙΝΩΑΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ” και γνωστοποιούσε την απόφασή του να προχωρήσει στη συγκεκριμένη ενέργεια.

«Μόνος μου.

Έρχομαι οπλισμενος στην βουλή» έγραφε σε κείμενο, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η ψυχική κατάστασή του.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Ολόκληρη η ανάρτηση του 37χρονου έχει ως εξής:

«Πραξικόπημα στην βουλή βασιλιάς Μίνωας δικαστής της Αβύσσου. Μόνος μου. Έρχομαι οπλισμένος στην βουλή.

Πολιτικοί, εφοπλιστές, τραπεζίτες, εισαγγελείς, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, άτομα της τηλεόρασης είστε νεκροί όλοι από αυτοκτονία.

Μόλις πεθάνω θα γίνει σεισμός Αρμαγεδων. Θα επιστρέψω σε 3 μέρες Θεός της φωτιάς και θα αυτοκτονήσετε όλοι. Θα σας κόβω τα κεφάλια έναν έναν και θα σας κάψω ζωντανούς, άνδρες και γυναίκες δεν έχει χάρισμα σε κανέναν.

Καλώ πανελλαδική επανάσταση. Λιθοβολισμός σε όσους αναφέρω μέχρι θανάτου. Διαταγή Βασιλέας Μίνωας. Κουμμουνιστές, αναρχικοί, ρομά, εθνικιστές, πολίτες, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, απαγορεύω την έξοδο τους από την χώρα. Αποκεφαλισμό, λιθοβολισμό δημόσιο μπροστά σε κάμερες. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι δεξί χέρι του βασιλιά, συλλαμβάνονται όλοι μετά από τον σεισμό και θα ακρωτηριαστούν και καούν με εκτέλεση από μένα. Τιμωρία θάνατος.

Ο Νίκος Κοκλωνης και ο Καλλίδης θέλανε να τρολάρουν τον βασιλιά και τον Θεό. Αποκεφαλισμό δημόσιος στην πλατεία Συντάγματος όλοι οι διάσημοι. Μου κάνει κούκου σας απαντάει ο Θεός και θα σας γ@@@ όλους.

Ενημερώστε όλο τον πλανήτη ξεκινάω Πραξικόπημα.

Υ. Σ Η Κατερίνα Καινούργιου απορρίπτεται από βασίλισσα είναι νεκρή μαζί με τους υπόλοιπους. Χειλόπιτα από τον Θεό για ασέβεια τιμωρήθηκε με θάνατο».

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος λίγα λεπτά πριν από τις τρεις τα ξημερώματα εμφανίστηκε ημίγυμνος μπροστά στο Μνημείοφορώντας ένα παντελόνι παραλλαγής, κρατούσε διάφορα πανιά, μία παλέτα και το κυνηγετικό όπλο κάτω από τα πανιά.

Αρχκά οι αστυνομικοί νόμιζαν ότι επρόκειτο για άστεγο αλλά όταν είδαν το όπλο, απομάκρυναν ‘αμεσα τους Εύζωνες, απέκλεισαν το σημείο και κάλεσαν ενισχύσεις.

Δύο ομάδες της ΕΚΑΜ με διαπραγματευτές προσέγγισαν από αντίθετες πλευρές τον 37χρονο και, μόλις ο ένας διαπραγματευτής τον έπεισε να αφήσει το όπλο στο έδαφος, η δεύτερη ομάδα τον ακινητοποίησε και του πέρασε χειροπέδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα