Σαρώνει τα Δυτικά Προάστια της Θεσσαλονίκης ο Θωμάς Παπαδόπουλος

Σήμερα το πρωί ο Θωμάς Παπαδόπουλος, υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης συνέχισε την περιοδεία του επισκεπτόμενος τοπικά καταστήματα της περιοχής Μετέωρα της Πολίχνης.

Ο στόχος του είναι απλός, θέλει να έρθει σε άμεση επαφή με τους πολίτες, να ακούσει τους προβληματισμούς, τις ανασφάλειες αλλά και φυσικά να πείσει την τοπική κοινωνία για τις προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ.

Ο ίδιος

δηλώνει στα Μέσα Κοινωνική Δικτύωσης πως “Η πολιτική είναι ένας διαρκής αγώνας εμπιστοσύνης, όχι μία επιδερμική έκρηξη συναισθήματος από χαμόγελα και χειραψίες. Οι πολίτες ειδικά μετά την τραγωδία των Τεμπών αλλά και τις άτακτες παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων, νιώθουν ανασφάλεια απέναντι στις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών. Ζητάνε διαφάνεια και σύστημα κανόνων. Δεν έχουν άδικο, τους δικαιολογώ.”

Φαίνεται μέσα από τις δηλώσεις του κ. Παπαδόπουλου, ότι η κοινωνία πλέον έχει οριοθετήσει τα σημεία ανοχής της απέναντι σε θεσμούς και υποσχέσεις.

“Είμαι μάρτυρας μίας πρωτοφανούς αδικίας απέναντι στον Ελληνικό λαό και είναι τιμή μου να έρχομαι σε άμεση επαφή με τις απόψεις του κόσμου. Ο στόχος μου είναι να κοιτάω τους πολίτες στα μάτια.”

Ο κ. Παπαδόπουλος, δίνει τον αγώνα του καθημερινά περιοδεύοντας σε όλη την πόλη και αποκτώντας επαφή με τον κόσμο. Νιώθει την υποχρέωση να συζητήσει μαζί με τους πολίτες. Θέλει να τους γνωρίσει αλλά και να τους υποστηρίξει ως εγγυητής για την διαμεσολάβηση και επαρκή εκπροσώπηση τους στο πλαίσιο της πολιτικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα