Σακελλαρόπουλος – Τσαμπάς σχολιάζουν την «παράσταση Αντετοκούνμπο» και το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ!

Το βράδυ της Κυριακής ήταν… καυτό σε όλα τα επίπεδα. Όπως λέει το τραγούδι «Απ’ όλα έχει το πανέρι, απλώνεις μέσα και βουτάς».

Το μεγάλο γεγονός φυσικά ήταν η πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στους «8» του Ευρωμπάσκετ με την… Οσκαρική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Τσεχία. Φυσικά πλην του Greek Freak τεράστια συμβολή

στην πρόκριση είχαν και όλοι οι άλλοι διεθνείς που έριξε στη μάχη ο Δημήτρης Ιτούδης.

Με την ελπίδα ότι θα δούμε κάτι ανάλογο και το βράδυ της Τρίτης κόντρα στη Γερμανία ώστε να μπούμε για τα καλά στη… ζώνη των μεταλλίων. Φυσικά πλην του μεγάλου αγώνα της Ελλάδος το βράδυ της Κυριακής ξεχώρισε το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Τόσα όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο, όσο και όσα ακολούθησαν με την… διαιτητολογία. Όπως κι αν έχει ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς και με το «4χ4», αφού εκμεταλλεύτηκε και την γκέλα του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο Φάληρο βαδίζει μόνος πρώτος και με βαθμολογική διαφορά.

«Κλεισμένοι» στο… VAR Room του ΤheCaller Web Tv ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και ο Μιχάλης Τσαμπάς σχολιάζουν το πλούσιο Σαββατοκύριακο που… πέρασε στην ιστορία, αλλά και την ενδιαφέρουσα εβδομάδα που άρχισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα