Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι βρήκε η Αστυνομία στο σπίτι της στην Πάτρα – Τα 50 ηρεμιστικά χάπια και το κλουβί καναρινιών (VID)

Αξίζει να αναφερθεί πως ανάμεσα στα αντικείμενα ήταν μια τσάντα που περιείχε μία κουβέρτα, ενώ εντύπωση προκάλεσαν τα 50 ηρεμιστικά χάπια και ένα κλουβί καναρινιών!

Παράλληλα, τα στελέχη του Τμήματος Ασφάλειας Πατρών πήραν από το σπίτι έναν υπολογιστή, ένα κινητό, ένα tablet και κάποιες ηλεκτρονικές συσκευές.

Η όλη διαδικασία εκτός από την παρουσία δικαστικού λειτουργού έγινε και με την παρουσία της Δήμητρας Πισπιρίγκου, αδερφής της κατηγορούμενης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της.

Υπενθυμίζεται, πως η έρευνα στο

σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου έγινε για τον εντοπισμό φαρμάκων ή σκευασμάτων ή αποδεικτικών στοιχείων για την αγορά κεταμίνης, ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 18:30 και διήρκησε περίπου δύο ώρες.

Αφού οι αστυνομικοί έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι, η Δήμητρα Πισπιρίγκου κλείδωσε και πάλι το σπίτι, μπήκε στο περιπολικό μαζί με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ και έφυγαν πιθανότατα με προορισμό την Ασφάλεια Πατρών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι αστυνομικοί στην προσπάθειά τους να βρουν στοιχεία γύρω από την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, εκτελούν έρευνες για τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, τη Μαλένα και την Ιριδα.

Σημειώνεται, ότι οι έρευνες περιστρέφονται γύρω από τυχόν φάρμακα ή σκευάσματα ή αποδεικτικά στοιχεία για την αγορά της κεταμίνης, ενώ οι αστυνομικοί έβαλαν σε κούτες και κάποια αντικείμενα που θεωρήθηκαν ύποπτα και μεταφέρθηκαν ήδη για έλεγχο με αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλα Πισπιρίγκου, Αστυνομία, Πάτρα – Εντύπωση, VID,roula pispirigkou, astynomia, patra – entyposi, VID