Instagram: Τώρα θα μπορούμε να απαντάμε σε μηνύματα χωρίς να φεύγουμε από το feed μας

Δυστυχώς ή ευτυχώς, τελείωσαν οι δικαιολογίες. Θα πάψουμε να αγνοούμε τα μηνύματα που μας στέλνουν

Πόσες φορές έχουμε αγνοήσει DMs επειδή χαζεύουμε την αρχική μας σελίδα ή επειδή, κάνοντας stalking, έχουμε μπει στα άδυτα ενός προφίλ και βλέπουμε posts από το 2014;

Πολλές, είναι η ειλικρινής απάντηση. Τώρα, αυτό αλλάζει. Με το νέο update που ετοιμάζει το Instagram, θα μπορούμε να απαντάμε χωρίς να μεταφερόμαστε στην ειδική σελίδα

μηνυμάτων.

O επικεφαλής της πλατφόρμας, Adam Mosseri, ανακοίνωσε στα τέλη του Δεκέμβρη ότι το IG θα έδινε προτεραιότητα στην επικοινωνία των χρηστών του, και επιτέλους το κάνει πράξη.

Επιπλέον, έρχονται features που θα το κάνουν να θυμίζει κάτι από Messenger. Μπαίνοντας στη σελίδα των DMs, θα βλέπουμε τα avatars των ατόμων που είναι online, ενώ θα μπορούμε να κάνουμε και polls στα group chats. Ταυτόχρονα, το Messenger εξελίσσεται και μας επιτρέπει να αγνοούμε τις ομαδικές συνομιλίες με την ησυχία μας, με το «@silent», αλλά και να ενοχλούμε τους φίλους μας με το «@everyone».

Η τελευταία έκδοση του IG με τα καινούργια updates θα είναι διαθέσιμη από σήμερα κιόλας – ας είμαστε έτοιμοι να την κατεβάσουμε, λοιπόν.

jenny.gr

The post Instagram: Τώρα θα μπορούμε να απαντάμε σε μηνύματα χωρίς να φεύγουμε από το feed μας appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Instagram, Τώρα,Instagram, tora