Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί αποχώρησε από την υπεράσπισή της ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ζάρδας

Πάτρα 3 παιδιά: Εξελίξεις αναφορικά με την υπεράσπιση της κατηγορούμενης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ζάρδας αποχώρησε από την υπόθεση.

Μέσω ανακοίνωσής του ο μέχρι πρότινος συνήγορος της 33χρονης, ο οποίος είχε διοριστεί από την ανακρίτρια, τονίζει πως δεν βρίσκεται πλέον στην υπεράσπιση της κατηγορουμένης η οποία ήδη κλήθηκε ως ύποπτη για τις δολοφονίες και των άλλων δυο παιδιών της, λόγω της λήξης της ανακρίσεως, που σημαίνει

πως έληξε αυτοδίκαια ο ανωτέρω διορισμός μου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέραν της λήξης του διορισμού του, ο Κωνσταντίνος Ζάρδας φαίνεται πως ανέφερε ότι δεν επιθυμούσε έτσι και αλλιώς να συνεχίσει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.



Ολόκληρη η ανακοίνωσή του έχει ως εξής:

«Σας ενημερώνω ότι δεν εκπροσωπώ πλέον την κα Σωτηρία Πισπιρίγκου, στην υπόθεση ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως της πρωτότοκης θυγατέρας της (Τζωρτζίνας), για την οποία είχα διοριστεί ως συνήγορός της από την κα 18η Τακτική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών, καθώς επήλθε το πέρας της ανακρίσεως και έληξε αυτοδίκαια ο ανωτέρω διορισμός μου.

Για την, δε, νέα υπόθεση ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως των άλλων δύο παιδιών της (Μαλένας και Ίριδας), για την οποία διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, σας ενημερώνω ομοίως –προς άρση κάθε συγχύσεως- ότι δεν εκπροσωπώ την κα Πισπιρίγκου. Σας ευχαριστώ για την έως τώρα άψογη συνεργασία μας».

Αυτό σημαίνει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου μένει με τον συνήγορό της Όθωνα Παπαδόπουλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα