Ρούλα Πισπιρίγκου: «Για μαλ@@ ψάχνεις;» – Το δημοσίευμα για Μινχάουζεν που έκανε έξω φρενών την 33χρονη

Ήταν στις 17 Φλεβάρη όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης έδωσαν την κοινή συνέντευξη στο Star, από το σπίτι που διέμεναν με τα παιδιά, στην Πάτρα.

Μια μέρα μετά δημοσιεύτηκαν νέες δηλώσεις της 33χρονης, που συζητήθηκαν. Σε αυτές είχε δεχτεί την πρώτη ερώτηση για το «Σύνδρομο Μινχάουζεν» και την πιθανότητα να πάσχει από αυτό.

Είναι δηλώσεις που όπως φαίνεται από τους διαλόγους που είχε με δημοσιογράφο, την ενόχλησαν.

Η 33χρονη όταν είδε το σχετικό δημοσίευμα ζήτησε εξηγήσεις σε έντονο ύφος και απείλησε να κινηθεί νομικά. Οι εξελίξεις όμως την πρόλαβαν…

Τι ήθελε να κρύψει η Ρούλα Πισπιρίγκου, στους διαλόγους που έκανε με τον Κωνσταντίνο Φλαμή στο messenger στα μέσα Φεβρουαρίου 2022;

Όταν ο Κ. Φλαμής ρώτησε την Πισπιρίγκου αν θα ήθελε να γραφούν οι δηλώσεις της εκείνη απάντηση θετικά με ένα σύμβολο («χεράκι» του messenger). Όμως την επόμενη μέρα υποστήριζε ότι δεν το έκανε για τις συγκεκριμένες δηλώσεις, αλλά για να μας δώσει άδεια να χρησιμοποιήσουμε τις δηλώσεις της στην Ζήνα Κουτσελίνη. Κάτι για το οποίο φυσικά… δεν χρειαζόμασταν την άδειά της (όλοι την είχαν πάρει και χρησιμοποιήσει).

Είναι φανερό από τον διάλογο ότι η Πισπιρίγκου δεν ήθελε με τίποτα να ακούγεται προς τα έξω (τουλάχιστον εκείνες τις ημέρες) η λέξη Μινχάουζεν, πόσο μάλλον η λέξη «φόνισσα»!

Έφτασε δε στο σημείο να δηλώνει πως μιλούσε στον Κωνσταντίνο Φλαμή όπως… θα μιλούσε στον Μάνο! Μόνο που Φλαμής και Πισπιρίγκου, δεν είχαν καν συναντηθεί στην ζωή τους.

Και είχαν μιλήσει στο διαδίκτυο μόνο όταν… πέθαιναν τα παιδιά (στο πλαίσιο του ρεπορτάζ) και άλλη μία φορά όταν η Πισπιρίγκου του ζήτησε να δημοσιεύσει πως στο σχολείο της Τζωρτζίνας (26ο Δημοτικό), στα τέλη του 2020 υπήρξαν κρούσματα covid.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τους διαλόγους που δημοσιεύει το flamis.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα