Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μίλησε» το tablet της Τζωρτζίνας-Έψαχνε φαρμακευτικές ουσίες παρεμφερείς με την κεταμίνη

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Στάθης, επικαλούμενος υψηλόβαθμες πηγές από την ΕΛ.ΑΣ., το tablet, που θάφτηκε μαζί με την Τζωρτζίνα, κατόπιν-σημειώνεται αυτό- απαίτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου φαίνεται πως «μίλησε» και ανατρέπει τα πάντα!

Ειδικότερα, στο tablet της Τζωρτζίνας υπάρχουν ειδοποιήσεις από τη Google για αναζητήσεις παρεμφερών φαρμακευτικών υλικών, ομοειδών-δηλαδή- προϊόντων με τη φονική

κεταμίνη, προ-φυσικά- του θανάτου της Τζωρτζίνας!

Σημειώνεται, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πει πως άδικα γίνεται η εκταφή της Τζωρτζίνας, που έγινε το περασμένο Σάββατο 9 Απριλίου, στην Πάτρα για να ανασυρθεί το τάμπλετ, που είχε ταφεί μαζί με την 9χρονη, και πως δεν θα βρεθεί τίποτα, παρά μόνο “Πέππα το γουρουνάκι”, Μάρκο Σεφερλή και “Παρά 5”.

Κεταμίνη και στα ούρα της Τζωρτζίνας-Πως ανατρέπεται ο βασικός ισχυρισμός της Ρούλας Πισπιρίγκου

Την ίδια στιγμή, εξάλλου, τους ισχυρισμούς της πλευράς της 33χρονης μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, ανατρέπει η αποκάλυψη πως η κεταμίνη βρέθηκε και στα ούρα της 9χρονης.

Ειδικότερα, ο ιατροδικαστής, Χαράλαμπος Κούτσης μίλησε στην εκπομπή «Live News», στο MEGA, για την ουσία nor – κεταμίνη που ανιχνεύθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα.

Αναφορικά με την εμφάνιση της ουσίας nor – κεταμίνη στα ούρα της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο ιατροδικαστής εξήγησε πως αυτό σημαίνει πως όποια ουσία μπαίνει στον οργανισμό, ακολουθεί έπειτα ο δρόμος του μεταβολισμού, που αποτελεί και μία φυσική διαδικασία.

Η κεταμίνη μπαίνοντας στον οργανισμό μέσω της κυκλοφορίας του αίματος θα μεταβολιστεί στο ήπαρ, και μετατρέπεται σε nor-κεταμίνη.

«Όλα αυτά σημαίνουν ένα πράγμα, ότι υπάρχει λειτουργία του οργανισμού, για να έχουμε μεταβολισμό και μάλιστα έχει συνεχίσει τη διαδρομή του ο συγκεκριμένος μεταβολίτης και έχει πάει στα ούρα.

Αυτό αποδεικνύει ότι υπήρξε ένα καλό χρονικό διάστημα, απολύτως συμβατή με αυτή των 20-30′ που έχει η δράση της κεταμίνης και μέσα σε αυτό το διάστημα κατάφερε προκαλέσει το θάνατο αλλά και να μεταβολιστεί ένα μέρος της», επισήμανε ο κ. Κούτσης.

Σε ό, τι αφορά στη χορήγηση του ροκουρόνιου κατά την ανάνηψη της 9χρονης, ο ιατροδικαστής είπε πως δεν βρέθηκε η ουσία στον οργανισμό της καθώς όταν κλήθηκαν οι γιατροί για να κάνουν ΚΑΡΠΑ και να χορηγήσουν την εν λόγω ουσία, το παιδί ήταν ήδη νεκρό.

«Δεν υπήρχε καρδιακή λειτουργία, και εφόσον δεν υπήρχε καρδιά, το ροκουρόνιο που μπήκε δεν κατάφερε να κυκλοφορήσει στον οργανισμό» δήλωσε ο κ. Κούτσης.

Αυτή η αποκάλυψη, επί της ουσίας, σημαίνει ότι ανατρέπεται ο βασικός ισχυρισμός της υπεράσπισης της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου ότι μπορεί να δόθηκε κεταμίνη – κατά λάθος- κατά την ανάνηψη της 9χρονης και έτσι να προκλήθηκε ο θάνατός της…

Keywords
Τυχαία Θέματα