Ραφήνα: Παραμορφώθηκε το πρόσωπο του 42χρονου από το άγριο ξύλο για ένα… σκούντημα

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους το πώς ο 42χρονος στη Ραφήνα βρέθηκε νεκρός, έχοντας βγει για ένα ποτό, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Μία πραγματικά ασήμαντη αφορμή, ένα απλό σκούντημα ήταν αρκετό για να πέσει νεκρός από τα χτυπήματα της παρέας δολοφόνων, που τού έστησαν καρτέρι θανάτου έξω από το μαγαζί την ώρα που έφευγε.

Το χρονικό της μοιραίας παρεξήγησης

Ο 42χρονος μαζί με τον 30χρονο ξάδερφό του και δυο φίλες τους το βράδυ του Σάββατου βρέθηκαν σε γνωστό μπαρ της Ραφήνας.

Λίγο μετά τη μία

το βράδυ το θύμα πήγε στην τουαλέτα του κέντρου που βρίσκεται στο πατάρι.

Εκεί βρισκόταν η παρέα των δολοφονών του. Λόγω του κόσμου που υπήρχε στο μαγαζί αλλά και της διαμόρφωσης του χώρου ο 42χρονος ακούμπησε τους δράστες κάτι που όπως φαίνεται ήταν αρκετό για να παρεξηγηθούν και να φτάσουν στο σημείο να τον σκοτώσουν.

Όταν το θύμα βγήκε από το κατάστημα εκεί οπού τον περίμεναν οι δολοφόνοι του που του επιτέθηκαν με μανία.

«Είδα τον διαπληκτισμό, λεκτικός ήταν, πήγα να τους ηρεμίσω. Μάλιστα όταν γύρισε ο 42χρονος του είπα έλα να περάσουμε καλά και μου απάντησε έχεις δίκιο. Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου, μέχρι να καταλάβουμε τι έγινε βγήκαμε και είδαμε τον άνθρωπο κάτω», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του μπαρ.

Τον σκότωσαν με τα χέρια τους

Ο 30χρονος ξάδερφος του θύματος προσπάθησε να τους σταματήσει όμως δεν τα κατάφερε, ενώ μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του 42χρονου οι δράστες διέφυγαν από το σημείο και πήγαν στα σπίτια τους να κοιμηθούν.

«Ο 42χρονος ήταν καλό παιδί, ήσυχο. Χαμογελαστός και ήρεμος, δεν ήταν στους καβγάδες. Οι φίλοι του που ήταν μαζί το Σάββατο είπαν πως ο Δημήτρης σκούντηξε έναν στην τουαλέτα και τον περίμεναν απ’ έξω με σιδερογροθιές. Του είπαν “έλα έξω να τα πούμε” και βγήκε. Τον χτύπησαν άσχημα στο κεφάλι, παραμορφώθηκε. Είχε χάσει τις αισθήσεις τους και συνέχισαν να τον βαράνε», είπε μάρτυρας στο Tlive.

Οι δύο δράστες βλέποντας ότι ο κλοιός της αστυνομίας πλέον έσφιξε γύρω τους παραδοθήκαν μαζί με τους δικηγόρους τους, ενώ στις πρώτες τους κουβέντες στους αστυνομικούς ανέφεραν πως δεν ήθελαν να του κάνουν κακό.

Σημειώνεται, πως οι δυο συλληφθέντες της άγριας δολοφονίας δεν είχαν απασχολήσει ξανά τις Αρχές.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Ραφήνα, Παραμορφώθηκε, 42χρονου,rafina, paramorfothike, 42chronou