Πρόταση στην Ζέτα Δούκα να κατέβει υποψήφια στις εκλογές – Τι απάντησε η γνωστή ηθοποιός

Η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Δούκα αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά «Άγρια Γη», ενώ απάντησε για πρώτη φορά στο ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφια στις επόμενες εκλογές.

Ειδικότερα, η ηθοποιός, που πριν δύο χρόνια με τις αποκαλύψεις της ξεκίνησε το κίνημα metoo στο θέατρο, μίλησε στην εκπομπή «Γεια Σου» για το κλίμα που επικρατεί στην

τωρινή συνεργασία της.

«Είναι μία σειρά που έχει φέρει κοντά πολύ ωραίους ηθοποιούς. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και δεν είναι αυτονόητο αυτό, είναι δύσκολο. Αγαπιέται από το κοινό και τα σχόλια είναι ότι είναι κόντρα ρόλος για εμένα. Όντως είναι», δήλωσε αρχικά η Ζέτα Δούκα για τη σειρά «Άγρια Γη».

Η Ζέτα Δούκα ρωτήθηκε και για τα νούμερα τηλεθέασης και εξήγησε:

«Ναι. Ρωτάω, όλοι είμαστε ενήμεροι και προσπαθούμε να πιάσουμε τον σφυγμό του κόσμου. Τον καιρό που είχε το Μουντιάλ τα νούμερα είχαν πέσει γενικότερα. Είναι κάτι που ενδιαφέρει, δεν ξέρω αν είναι πραγματικά βέβαια ή όχι».

Όσον αφορά στις προτάσεις που της έχουν γίνει να ασχοληθεί με την πολιτική και τα πρόσφατα σχετικά δημοσιεύματα, η Ζέτα Δούκα ξεκαθαρίζει:

«Κατά καιρούς μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις αλλά δεν είναι στα σχέδιά μου. Μην περιμένετε να με δείτε στις επόμενες εκλογές.

Γενικά, σαφώς και πρέπει να εκφραζόμαστε πολιτικά. Οι καλλιτέχνες ανέκαθεν ήμασταν πολιτικοποιημένοι».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ηθοποιός ερωτάται και για το πολυσυζητημένο προεδρικό Διάταγμα, σύμφωνα με το οποίο τα πτυχία των δραματικών σχολών εξισώνονται με τα απολυτήρια Λυκείου.

«Αυτά είναι τουλάχιστον αστεία πράγματα, θλιβερά. Πρέπει οπωσδήποτε να αναστραφούν. Δεν υπάρχουν λόγια», σχολίασε η Ζέτα Δούκα επί του θέματος.Keywords
Τυχαία Θέματα