Πώς να ντυθείτε για το πρώτο ραντεβού; Συμβουλές από τους στυλίστες μας που θα σας βοηθήσουν να λάμψετε

Παντελόνι ή φούστα, μακρύ ή κοντό φόρεμα – ποιο είναι το κατάλληλο είδος ρούχου για πρώτο ραντεβού;

Η αγάπη και ο έρωτας είναι συνήθως δύο στοιχεία που σε άλλους εμφανίζονται από το πρώτο λεπτό γνωριμίας, ενώ σε κάποιους άλλους εμφανίζονται μετά από πολύμηνη γνωριμία.

Τι γίνεται όμως όταν έρχεται η στιγμή του πρώτου ραντεβού; Τότε τα πράγματα αρχίζουν να μετατρέπονται από όμορφα και ομαλά σε λίγο πιο αγχωτικά και αναποφάσιστα. Αν είστε λοιπόν μία τέτοια γυναίκα, δηλαδή μία γυναίκα που κατακλύζετε από το άγχος κάθε φορά που βγαίνετε ένα πρώτο ραντεβού, τότε καλό θα ήταν να έχετε ένα outfit

στην ντουλάπα σας για τέτοιες περιπτώσεις.

Το πιο συχνό outfit που συνήθως φορούν οι περισσότερες γυναίκες στα ραντεβού «εντυπωσιασμού» είναι τα φορέματα γυναικεία αλλά και οι ολόσωμες φόρμες.

Το τι θα φορέσετε εξαρτάται φυσικά από το προσωπικό σας γούστο, το χαρακτήρα, το προφίλ που θέλετε να περάσετε, αλλά και από την ηλικία σας. Αν για παράδειγμα θέλετε να φορέσετε ένα φόρεμα, τότε καλό θα ήταν να επιλέξετε το αγαπημένο σας με το οποίο θα αισθάνεστε άνετα και πανέμορφη φορώντας το. Τα φορέματα γυναικεία έχουν την μοναδική ικανότητα να μας αλλάζουν την διάθεση κάθε φορά που τα φοράμε ιδιαίτερα αν έχουμε λάβει πολύ κολακευτικά σχόλια στο παρελθόν φορώντας τα.

Επιλέξτε φορέματα γυναικεία, συνδυάστε με τα κατάλληλα αξεσουάρ, ταιριάξτε τα με αρμονικούς χρωματισμούς και είναι σίγουρο ότι θα τραβήξετε πολλά βλέμματα φορώντας το και ιδιαίτερα το βλέμμα του άμεσα ενδιαφερόμενου.

Λάθη και απερίσκεπτοι συνδυασμοί ρούχων που κάνουν οι γυναίκες σε πρώτο ραντεβού

Αν προετοιμάζεστε για ένα πρώτο ραντεβού με ένα πρόσωπο που πραγματικά σας ενδιαφέρει φροντίστε να είστε προετοιμασμένες για να μην υποπέσετε στα γνωστά λάθη που πέφτουν οι περισσότερες γυναίκες σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ένα από τα συχνότερα λάθη που μια γυναίκα μπορεί να κάνει σε τέτοια περίπτωση είναι να μην γνωρίζει το μέρος που θα πάει ραντεβού και να έχει ντυθεί υπερβολικά ή αντίστοιχα να έχει ντυθεί πολύ πρόχειρα. Ρωτήστε ευγενικά τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει για το μέρος που πρόκειται να σας πάει και αν ο ίδιος δεν θέλει να το αποκαλύψει μπορείτε να τον ρωτήσετε για το τι ύφος ρούχα θα πρέπει να φορέσετε.

Αν πάλι δεν σας απαντήσει και θέλει να σας κάνει έκπληξη, τότε η λύση είναι μία και δεν είναι άλλη από τα φορέματα γυναικεία.

Τα φορέματα γυναικεία που μπορούν να φορεθούν σε τέτοιες περιπτώσεις είναι τα λίγο πιο πάνω από το γόνατο. Αν αυτό το φόρεμα που έχετε για τέτοιες περιπτώσεις είναι λίγο πιο επίσημο για τέτοιες περιπτώσεις μπορείτε να το φορέσετε με ένα από τα δερμάτινα μπουφάν γυναικεία που έχετε στην ντουλάπα σας για να το «ελαφρύνετε» λιγάκι.

Τέτοιου είδους μπουφάν τύπου bikers jacket είναι κατάλληλα σχεδόν για κάθε περίπτωση και σίγουρα αποτελούν ένα από τα Must have ρούχα για κάθε γυναικεία ντουλάπα.

Πού θα βρείτε το ιδανικό outfit που θα σε κάνει να λάμψετε στο πρώτο ραντεβού;

Το πρώτο ραντεβού μπορεί να φαντάζει υπέροχο στα αυτιά κάθε γυναίκας και κάθε άνδρα που νιώθει έλξη για κάποιον άλλο.

Την ίδια στιγμή όμως μπορεί να νιώσουμε άγχος και απόγνωση στη θέα όλων των ρούχων μας, που θεωρούμε ότι κανένα δεν είναι κατάλληλο για πρώτο ραντεβού.

Σε τέτοια περίπτωση δεν πρέπει να ανησυχούμε, διότι μπαίνοντας στο MODIVO θα μπορέσουμε να βρούμε ρούχα ειδικά για τέτοιες περιστάσεις και ιδιαίτερα για φορέματα γυναικεία που αφορούν το πρώτο ραντεβού αλλά και τα επόμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα