Πω, πω, πω μια ματσάρα με… χρυσόσκονη από Κριστιάνο Ρονάλντο!

Οι παρακάτω γραμμές γράφονται μερικά λεπτά μετά την λήξη του αγώνα της Πορτογαλίας με την Γκάνα και περίπου μια ώρα πριν τα «αποκαλυπτήρια» της Βραζιλίας κόντρα στην Σερβία.

Οπότε αφήνουμε… στην απ΄ έξω την αναμέτρηση της «σελεσάο» προκειμένου να καταλήξουμε στο συμπέρασμα πως «είδαμε το καλύτερο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του Παγκοσμίου Κυπέλλου με διαφορά από το δεύτερο».

Τι να πρωτοπείς για το παιχνίδι αυτό; Τα πέντε γκολ; Την λάμψη του Κριστιάνο Ρονάλντο που έγραψε ιστορία βάζοντας γκολ σε

5ο σερί Μουντιάλ; Ο πανηγυρισμός του CR7 μπροστά από το πανό του Μέσι; Την γκολάρα του Ζοάο Φέλιξ; Το θρίλερ στο φινάλε και την παραλίγο ισοφάριση της Γκάνας στο 99′; Η απίθανη αντίδραση του Ρονάλντο στην τελευταία φάση του ματς; Πολλά, πολλά…

Σε μια ημέρα που νωρίς μας… σέρβιραν μια άνοστη σουπίτσα όπως ήταν το Ελβετία – Καμερούν (1-0) και το Ουρουγουάη – Νότια Κορέα (0-0), είχαμε ανάγκη για ένα γευστικότατο πιάτο. Φρόντισαν γι’ αυτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η παρέα του, αλλά και ο Αγιού με την δική του παρέα.

Ένα ματς ανοιχτό, ένα δεύτερο «κολασμένο» ημίχρονο γεμάτο από γκολ και φάσεις. Ένταση, νεύρα, ποιότητα, καταπληκτικά γκολ και αγωνία μέχρι και το 99′! Τι άλλο να ζητάς από ένα παιχνίδι Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο «δικός μας» Φερνάντο Σάντος έστω και με περίσσιο άγχος στο φινάλε τα κατάφερε μια χαρά. Πήρε το πολύτιμο τρίποντο και σε συνδυασμό με το «Χ» στο άλλο ματς του ομίλου (Ουρουγουάη – Νότια Κορέα) με το καλημέρα η ομάδα του είναι ήδη φαβορί για την πρόκριση στην φάση των «16».

Είναι προφανές ότι το Πορτογαλία-Γκάνα θα το μνημονεύουμε και στην συνέχεια της διοργάνωσης. Σίγουρα τα μάτια μας… γέμισαν μπάλα και μας ζέσταναν για τα καλά, ανεβάζοντας τις απαιτήσεις για ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κριστιάνο Ρονάλντο,kristiano ronalnto