Πικέ: Η viral φωτογραφία του Καταλανού παίκτη με άγνωστη ξανθιά λίγες ημέρες μετά από τον χωρισμό του

Παρέα με άγνωστη ξανθιά, εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες, σε event στην Στοκχόλμη, ο Ζεράρ Πικέ. Αν και προσπάθησε να περάσει… απαρατήρητος στο πάρτι που ακολούθησε (φορώντας κουκούλα), δεν τα κατάφερε.

Όλα ξεκίνησαν όταν σύμφωνα με την dailymail.co.uk, ο Καταλανός αμυντικός αρνήθηκε να χαιρετήσει έναν συγκεκριμένο νεαρό θαυμαστή του, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της μητέρας του παιδιού.

Η Κατρίν Ζιμιμιέρσκα, ιδιοκτήτρια ρεστοράν στην Σουηδία και γνωστή blogger

στην Σουηδία, δυσαρεστήθηκε  με τον παίκτη και αποφάσισε να πάρει… εκδίκηση, τραβώντας μια φωτογραφία και ποστάροντας την στα social media.

Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο στην φωτογραφία, αλλά προχώρησε και σε ένα “αιχμηρό” σχόλιο, ταγκάροντας τον: «Άκουσέ με, είσαι χαμένος @3gerardpique. Πιθανότατα τα περισσότερα κορίτσια σε αυτό το πάρτι θέλουν να σε…. Σε βλέπω και αμέσως σκέφτομαι τον γιο μου. Ήμουν ξεκάθαρη μαζί σου. Σου ζήτησα να πεις ένα γεια στον γιο μου.

Είπες «όχι». Γιατί, τι είσαι; Ένας τύπος που ντριπλάρει με την μπάλα; Δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Αυτό που με θλίβει είναι ότι η φήμη έχει μπει στο μυαλό σου και αυτό είναι αξιολύπητο. Δεν είσαι μόνο εσύ, είσαι απλά ένας τύπος που παίζει μπάλα. Αλλά ξέρει ότι το κάρμα ένα πουτ… και θα σε χτυπήσει στα … σου». ανέφερε.

Η φωτογραφία έγινε viral, με τα Μέσα από την Ισπανία να προσπαθούν να βρουν την… ταυτότητα της συνοδού του Πικέ.

Δείτε την εδώ

Πηγή: newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα