Πέτρος Γαϊτάνος: Υπήρχε ποτέ περίπτωση να έχω σχέση με τη Χρυσή Αυγή; Ήταν ένας λογισμός και ήταν λάθος που τον είπα δημοσίως

Ο τραγουδιστής Πέτρος Γαϊτάνος βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4», το απόγευμα της Πέμπτης (23/02), όπου συνάντησε την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος αναφέρθηκε σε αρκετά πράγματα της ζωής του, όπως τη σχέση του με την εκκλησία, αλλά και τα όσα έχουν ακουστεί σχετικά με τη Χρυσή Αυγή μετά από επίμαχες δηλώσεις, που έχει κάνει ο ίδιος.

Ο ίδιος

αναφέρθηκε, πάντως, στις επίμαχες δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν, σημειώνοντας ότι έχει καταλάβει τις λάθος (σ.σ. δηλώσεις), τις οποίες έχει κάνει και στο παρελθόν.

«Κάποιες φορές μέσα σε μία φόρα αθωότητας είπα μερικά πράγματα ή συμπεριφέρθηκα με έναν τρόπο με ζήλο, βγάζοντας μία εικόνα που δεν ήμουν εγώ. Λένε πολλοί για τη συγγνώμη, που κάποτε είχα πει. Με είχαν ρωτήσει ποια είναι η γνώμη μου για τη Χρυσή Αυγή, και είπα μπορεί να κάνω λάθος, αλλά πιστεύω ότι κάνουν κάποια πράγματα σωστά», είπε μεταξύ άλλων για τις συγκεκριμένες δηλώσεις, προσθέτοντας:

«Αυτό είναι λάθος που είπα και ζήτησα συγγνώμη, διότι είπα τον λογισμό μου, αλλά δε σκέφτηκα ότι εκείνος ο λογισμός δεν εκπροσωπεί την υπόλοιπη προσωπικότητα του Πέτρου και δεν έχει καμία σχέση με αυτό».



Αναφερόμενος, ειδικότερα, στο ζήτημα με τις δηλώσεις για τη Χρυσή Αυγή, υπογράμμισε ότι έχει κάνει και αρκετά άλλα λάθη, τα οποία και έχουν σχέση με το πώς τα διαχειρίζεται κανείς στο δημόσιο λόγο του.

«Υπήρχε ποτέ περίπτωση να έχω εγώ σχέση με αυτούς τους ανθρώπους της Χρυσής Αυγής;», διερωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για εκείνη την περίοδο και τις επίμαχες δηλώσεις, που είχε κάνει.

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτούς τους ανθρώπους, ήταν ένας λογισμός και ήταν λάθος που τον είπα δημοσίως, αλλά εγώ το γέννησα αυτό και έτσι οφείλω να ξαναπώ όχι μόνο να πω συγγνώμη, αλλά και κατανοώ το λάθος μου και να είμαι πιο συνετός», έσπευσε να διευκρινίσει σχετικά με τις δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέτρος Γαϊτάνος, Υπήρχε, Χρυσή Αυγή Ήταν,petros gaitanos, ypirche, chrysi avgi itan