Πέτρος Φιλιππίδης: Εκτάκτως στο νοσοκομείο τα ξημερώματα – Παραπονέθηκε για πόνους στην καρδιά

Εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός, που παραμένει προφυλακισμένος και δικάζεται με την κατηγορία των βιασμών, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια της νύχτας ένιωσε πόνους στο στήθος, με αποτέλεσμα να τον μεταφέρουν στα επείγοντα του νοσοκομείου Νίκαιας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πέτρος Φιλιππίδης ισχυρίζεται ότι νιώθει πόνους που σχετίζονται με την καρδιά, με τους γιατρούς να τον υποβάλουν σε εξετάσεις, προκειμένου να δουν

τι ακριβώς έχει κι αν πρέπει να νοσηλευτεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός δικάζεται για μια κατηγορία βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.

Ο ίδιος παρακολουθεί τη δίκη με αγωνία, περιμένοντας να έρθει η σειρά του να καταθέσει και να αντικρούσει τις βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται.

Την ίδια αγωνία έχουν και οι δικοί του άνθρωποι, καθώς όπως έχει περιγράψει αρκετές φορές ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είναι καλά στην υγεία του.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης αγωνιά για το εάν θα προλάβει να απολογηθεί. Η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Open.

Πηγή: debater.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα