Τα ζώδια της Παρασκευής, 1 Ιουλίου

Τι δείχνουν τα άστρα για σήμερα; Τι συμβουλές σας δίνει το ζώδιο σας;

ΚΡΙΟΣ

Η ένταση του προηγούμενου μήνα, θα σας οδηγήσει σε πιο χαλαρές δράσεις και η προσπάθεια σας να αποφύγετε οποιαδήποτε κόντρα, θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Η διάθεση να μείνετε στο σπίτι και να έρθετε σε επαφή με διασκεδαστικά άτομα, θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σκέψεις να αλλάξετε το επαγγελματικό σας προφίλ και να διοχετευτείτε σε νέα ενδιαφέροντα, θα στηριχτούν από ένα ενεργητικό περιβάλλον. Δώστε περισσότερο

χρόνο στις αποφάσεις σας και μην ακολουθείτε απόψεις που δεν σας αντιπροσωπεύουν. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, φαίνεται να επικρατεί μία ηρεμία η οποία ευνοεί την συναισθηματική σας κατάσταση. Θέματα εργασίας, θα τα βάλετε σε μία σειρά και θα υπάρξουν νέες ιδέες που θα μπορέσουν να στηριχτούν στο εγγύς μέλλον. Θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά και τον έρωτα, ίσως σας δυσκολέψουν λιγάκι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο θυμός και η ένταση, δεν σας βοηθούν να συζητήσετε ζητήματα που σας αφορούν, και να δώσετε λύσεις για τα προσωπικά σας. Θυμηθείτε ότι, απλά γίνεστε γκρινιάρηδες και μέσω αυτών των συναισθημάτων δεν μπορείτε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Μια έξοδος ή η άθληση, θα σας αποφορτίσουν.

ΛΕΩΝ

Η διάθεση να ασχοληθείτε με υποθέσεις που έχουν να κάνουν με παρασκήνια και κρυφές καταστάσεις, θα δώσει ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας. Αποφύγετε τις πολλές αναλύσεις, καθώς μπορεί να σας απομακρύνουν από την πραγματική εικόνα και ταυτόχρονα, θα σας προκαλέσουν μία συναισθηματική ταραχή. Δείτε πιο σφαιρικά τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα, σας ωθεί να ρισκάρετε ή να συμμετέχετε σε νέα ανοίγματα, θα ευνοήσει τις ενέργειες σας και θα παρουσιάσετε με δυναμισμό τα σχέδια σας. Το κλειδί, είναι η συμφιλίωση και η συνεργασία. Θέματα που μπορεί να εμφανιστούν στην σχέση σας, θα απαιτήσουν να δείξετε κατανόηση και να ελέγξετε πιθανόν παρορμητικές αντιδράσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η πρόθεση να εστιάσετε και να εξετάσετε πίσω από μια πιο αναλυτική ματιά τα επαγγελματικά σας θέματα, θα σας δώσει την ευκαιρία να τα προωθήσετε με δυναμισμό. Μην επιτρέψετε να έχουν αρνητικό αντίκτυπο, εκδηλωτικές συμπεριφορές που ίσως είναι απερίσκεπτες. Θυμηθείτε, ότι μπορεί να κρίνεται η συμπεριφορά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιθυμία να έρθετε σε επαφή με νέα πρόσωπα και να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο, θα ενισχύσει την ψυχολογία σας. Θέματα που σχετίζονται με την παιδεία, την μόρφωση, ή τα ταξίδια, θα ευνοηθούν και θα τα υποστηρίξετε με ευκολία ακόμα, και αν υπάρξουν απρόοπτες αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέματα που έχουν να κάνουν με την υλική σας ασφάλεια και γενικότερα με τα οικονομικά σας, θα σας απασχολήσουν και θα μπορέσετε να συλλέξετε απαραίτητα στοιχεία. Δείξτε την απαραίτητη προσοχή σε παρασκήνια, που μπορεί να σας βγάλουν από τον δρόμο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εξέταση των συναισθημάτων σε άτομα που είναι στο κοντινό σας περιβάλλον, θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα. Η σχέση με τον σύντροφό σας, θα έχει την ευκαιρία να αναζωπυρωθεί, καθώς θα μιλήσετε με ειλικρίνεια για τα αισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι υποχρεώσεις και ευθύνες που έχετε αναλάβει το τελευταίο διάστημα, θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να τις ισομοιράστε με τα άτομα που έχετε μία κοινή συνισταμένη και προγραμματίστε νέα σχέδια που θα έχουν πιο χαλαρή μορφή. Μία μικρή δυσκολία θα εμφανιστεί στην επικοινωνία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Χαράξτε νέα επαγγελματικά σχέδια που θα σας απασχολήσουν στο μέλλον και στηριχτείτε στις δυνατότητες και τις ικανότητες σας. Το άγχος δεν είναι καλός οδηγός, γι’ αυτό μην πιέζεστε να κάνετε πράγματα που δεν σας αναλογούν ή δεν σας αντιπροσωπεύουν.

πηγή: emeis.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα