Παύλος Γερουλάνος στο TheCaller: «Ήρθε η ώρα των κυβερνήσεων συνεργασίας στην Ελλάδα»

Στο TheCaller.gr και την Ευδοκία Λελεδάκη μίλησε ο υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στην Α' Αθήνας, Παύλος Γερουλάνος.

Όλα αυτά τα χρόνια «δεν σταματήσαμε ποτέ, ούτε εγώ ούτε οι συνεργάτες μου, να είμαστε στους δρόμους της Αθήνας. Βρισκόμαστε συνέχεια έξω» ανέφερε αρχικά ο Παύλος Γερουλάνος.

«Ο κόσμος ενδιαφέρεται για το ΠΑΣΟΚ»

υποστήριξε ακόμη ο πρώην υπουργός.

Σχολιάζοντας στην συνέχεια τις δημοσκοπήσεις, που το τελευταίο διάστημα δείχνουν το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σε μονοψήφια ποσοστά, δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία του κόμματος στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Παύλος Γερουλάνος εκτίμησε ότι «ήρθε η ώρα των κυβερνήσεων συνεργασίας στην Ελλάδα».

Αναφερόμενος στην απλή αναλογική είπε ότι «είναι ένα εργαλείο με το οποίο ένας λαός ωριμάζει το πολιτικό του σύστημα» και ότι «είναι μία τεράστια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί».

Ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε ο Αλέξης Τσίπρας πιστεύουν στην απλή αναλογική, πρόσθεσε.

Ερωτηθείς στην αποχή του κόσμου από τις κάλπες και τι εκτιμά ο ίδιος, ότι θα γίνει την Κυριακή ο Παύλος Γερουλάνος υπογράμμισε ότι τα Τέμπη «έσπασαν» κάτι στην ψυχή του ψηφοφόρου «δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό».

Ακόμη, πρόσθεσε ότι ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, δεν έπρεπε να κατέβει υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές «δεν έπρεπε να το επιστρέψει αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Σε ερώτηση για την ακρίβεια, ο Παύλος Γερουλάνος, επισήμανε ότι «η κυβέρνηση έχασε απίστευτο χρόνο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την τεράστια ευθύνη της ΝΔ να πάρει άμεσα μέτρα».

«Οι αυξήσεις που είχαμε εμείς, έσπρωχναν τον πληθωρισμό» συνέχισε.

Σε ερώτηση για τις εκτιμήσεις που υπάρχουν για «υπερανάπτυξη» στην χώρα, ο Παύλος Γερουλάνος σημείωσε ότι «όταν βλέπουμε περιόδους μεγάλης ανάπτυξης που πέφτει πολύ χρήμα στην αγορά, βλέπουμε να δημιουργούνται μεγάλα “τζάκια” αλλά τα βλέπουμε να διαλύονται και γρήγορα. Είναι ένα πάρτι με λίγους κερδισμένους και πολλούς χαμένους. Η διαφορά είναι ότι σε νέα οικονομική κρίση το “μάρμαρο” θα το πληρώσουν μόνο τα μικρομεσαία στρώματα. Καλό είναι να κάνουμε τις διορθώσεις που χρειάζονται ΤΩΡΑ γιατί μετά θα είναι αργά».

Τέλος, αναφορικά με τις προβλέψεις για τον τουρισμό φέτος στην χώρα μας δήλωσε αισιόδοξος αλλά και προβληματισμένος. «Ο τουρισμός έχει κάνει άλματα και μπορεί να κάνει κι άλλα. Αλλά υπάρχουν και κάποιες δυσκολίες. Έχουμε υπερεπενδύσει σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο τουρισμού με συγκεκριμένο γεωγραφικό χώρο στον οποίο αναπτύσσεται και ξεχνάμε περιοχές όπως η Ήπειρος, η Στερεά Ελλάδα, η Θράκη και η Πελοπόννησος. Βλέπουμε την Πελοπόννησο να προσφέρει να πουλά τον εαυτό της ως φθηνό νησί ενώ έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει, ολόκληρο τον χρόνο».

«Χρειάζεται να γίνουν πολιτικές παρεμβάσεις που θα φέρουν μία ισορροπία».

Δείτε όλα όσα είπε ο Παύλος Γερουλάνος στο σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παύλος Γερουλάνος, TheCaller, Ήρθε, Ελλάδα,pavlos geroulanos, TheCaller, irthe, ellada