Πάτρα 3 παιδιά: Πιθανότατα να έγιναν εννέα απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος της Τζωρτζίνας

Σύμφωνα με τον Alpha, με τη βοήθεια των ιατροδικαστών και την ανάλυση του εργαστηρίου του ΑΠΘ, διαπιστώθηκε πως στην Τζωρτζίνα υπήρξε μεγάλη συγκέντρωση κεταμίνης.

Πιο συγκεκριμένα, στον οργανισμό του άτυχου παιδιού, οι ποσότητες κεταμίνης ήταν 6 mg ανά λίτρο αίματος.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η κεταμίνη εξαφανίζεται από ζωντανούς οργανισμούς μέσα σε 1,5 ώρα περίπου, γεγονός που κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει

ότι αυτός που το χορηγούσε στο παιδί, το γνώριζε.

Η κεταμίνη προκαλεί σπασμούς. Τα συνολικά εννέα επεισόδια της Τζωρτζίνας ενδεχομένως οφείλονται σε χορήγηση κεταμίνης.

Άρα, είναι πιθανό να έγιναν εννέα απόπειρες ανθρωποκτονίας εις βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η κεταμίνη «ξεκλείδωσε» την υπόθεση-«θρίλερ»

Σημειώνεται πως η ουσία που φαίνεται να ανιχνεύθηκε στη μικρή Τζωρτζίνα και οδήγησε στη λύση του μυστηρίου και του θρίλερ της υπόθεσης ήταν η κεταμίνη, η οποία χρησιμοποιείται σε μεγάλες ποσότητες για την αναισθησία των ζώων από κτηνιάτρους, και σε μικρότερες ποσότητες ως αντικαταθλιπτικό.

Στην περίπτωση που χορηγηθεί σε μεγάλες ποσότητες (μία αμπούλα) μπορεί να προκαλέσει σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα και θάνατο μέσα σε 15-20 λεπτά.

Την ίδια ώρα, εάν χορηγηθεί σε μικρότερες δόσεις μπορεί να προκαλέσει ταχυκαρδία και αργότερα βραδυκαρδία, κάτι που μπορεί να αντιστοιχεί στα επεισόδια που πάθαινε η Τζωρτζίνα όταν δεν ήταν υπό την επιτήρηση των γιατρών.

Οι γιατροί αναφέρουν πως η ουσία της κεταμίνης χρησιμοποιείται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως στη διαδικασία διασωλήνωσης ή όταν επιχειρείται μία προσωρινή ή ήπια νάρκωση, δύο περιπτώσεις που δεν συνέβησαν με τη Τζωρτζίνα, οπότε είναι σαφές πως δεν της χορηγήθηκε κεταμίνη.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στη Ρούλα Πισπιρίγκου και σύλληψή της

Μετά από αυτή την αποκάλυψη η εισαγγελία πρωτοδικών στη Ρούλα Πισπιρίγκου άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στη Ρούλα Πισπιρίγκου όσον αφορά στο θάνατο της Τζωρτζίνας και στη συνέχεια εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψής της και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.

Η ανακοίνωση από την Ελληνική Αστυνομία

«Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη πριν από λίγο δυνάμει εντάλματος, 33χρονη ημεδαπή για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα 3, Πιθανότατα, Τζωρτζίνας,patra 3, pithanotata, tzortzinas