Πάτρα 3 παιδιά: Ένα χρόνο μετά τον θάνατο της Ίριδας, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών δεν έχει λάβει το CD και τις φωτογραφίες με τα ευρήματα

Βέβαια, αυτό που μένει να απαντηθεί είναι το γιατί, ένα χρόνο μετά τον θάνατο της μικρότερης κόρης της οικογένειας, το τμήμα ανθρωποκτονιών δεν έχει λάβει το CD και τις φωτογραφίες με τα ευρήματα.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός αναφερόμενος στο ενδεχόμενο εκταφής της Μαλένας, σε εμφάνισή του στο Star, το Σάββατο 30 Απριλίου, ανέφερε πως «κάτι τέτοιο δε χρειάζεται να γίνει γιατί υπάρχουν ευτυχώς πολλά ευρήματα σε ό, τι αφορά στη Μαλένα, τα οποία αξιολογούνται αυτή τη στιγμή από τους δύο πραγματογνώμονες. Υπάρχει

το βιολογικό υλικό που έχει διασωθεί και ο τοξικολογικός έλεγχος είναι σε εξέλιξη».

Το μεγάλο λάθος με τον θάνατο της Ίριδας

Ωστόσο, το μεγάλο λάθος έγινε με την Ίριδα, η οποία σε ηλικία έξι μηνών, βρέθηκε νεκρή στην κούνια της, τον Μάρτιο του 2021.

Η κατηγορούμενη για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου, και η αδελφή της, κάλεσαν το ΕΚΑΒ, ωστόσο, στη συνέχεια δεν τηρήθηκε το πρωτόκολλο που απαιτείται σε αυτές τις περιπτώσεις με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος και στοιχεία.

Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων: «Όταν διαπιστώθηκε ο θάνατος έπρεπε να κληθεί η αστυνομία, η αστυνομία να καλέσει τον ιατροδικαστή και να γίνουν τα πάντα εντός του σπιτιού και στη συνέχεια να μεταφερθεί η σορός. Χάσαμε το σημαντικότερο στοιχείο που είναι η ώρα θανάτου και η αυτοψία».

«Μετά το θάνατο της Ίριδας ήταν όλοι υποψιασμένοι και ο εισαγγελέας ο κ. Μπισμπίκης και ο ιατροδικαστής ωστόσο δυστυχώς φτιάσαμε μέχρι ενός σημείου» ανέφερε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα 3, Ίριδας, Τμήμα Ανθρωποκτονιών,patra 3, iridas, tmima anthropoktonion