Πάτρα 3 παιδιά: Αυτό είναι το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς-Ο Μάνος Δασκαλάκης μπορούσε να κάνει αναλήψεις δίχως περιορισμό

Το ereportaz.gr του Πέτρου Κουσουλού έφερε στη δημοσιότητα ολόκληρο το πληρεξούσιο που έκανε η σπιτονοικοκυρά στον Μάνο Δασκαλάκη.

Όπως φαίνεται, το έγγραφο υπογράφτηκε στις 24/2/2017 παρουσία συμβολαιογράφου στο δωμάτιο 408 της δερματολογικής κλινικής του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Σύμφωνα με αυτό η Ευγενία Κούτρα Θεοδωροπούλου ορίζει ως ειδικό πληρεξούσιο, αντιπρόσωπο και αντίκλητο της τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με το πληρεξούσιο ο Μάνος Δασκαλάκης μπορούσε-μεταξύ άλλων- να εισπράττει τη σύνταξη της από την τράπεζα

, να κάνει αναλήψεις και καταθέσεις χωρίς περιορισμό, να πληρώνει λογαριασμούς ΔΕΚΟ, να υπογράφει και να καταθέτει δηλώσεις φόρου εισοδήματος, ακίνητης περιουσίας και να παραλαμβάνει οποιοδήποτε έγγραφο αφορά την εντολέα.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες ολόκληρο το πληρεξούσιο:

Κατερινόπουλος: Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Εξάλλου, ο επίτιμος ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star σχετικά με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα και το θάνατο της σπιτονοικοκυράς σημείωσε ότι υπάρχει ένας μακρινός συγγενής που είναι γιατρός, χωρίς να δίνει περισσότερες διευκρινήσεις, ενώ τόνισε ότι «μπορεί να οδηγηθούμε σε εκπλήξεις με την αιτία θανάτου».

«Να ξεκαθαρίσω ότι δεν ποινικοποιούνται οι συγγένειες. Δεν σημαίνει κάτι επειδή υπάρχει ένας γιατρός που είναι μακρινός συγγενής. Έχω την εντύπωση ότι ίσως οδηγηθούμε σε εκπλήξεις, αν διαπιστωθεί ότι η αιτία θανάτου δεν οφείλεται σε παθολογικά, αλλά άλλα αίτια», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε με νόημα στη συνέχεια ο κ. Κατερινόπουλος:

«Δεν θέλω να γίνομαι μάντης κακών, τότε θα περιμένουμε περισσότερα πράγματα και κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους, αν δεν τον έχουν χάσει ήδη».

«Μήπως κάποιος ή κάποια “κρατάει” κάποιον;»

Εξάλλου, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στον Πέτρο Κουσουλό, ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Θα μου επιτρέψετε να διατηρήσω επιφυλάξεις. Έχουμε δει δύο συνεντεύξεις. Η μια που έχουν δώσει ως πονεμένο, χαροκαμένο, αγαπημένο ζευγαράκι. Τον πρώτο λόγο είχε η Ρούλα, ακολουθούσε ο Μάνος, συμφωνούσε μαζί της σε μια ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Και έχουμε εδώ άλλη μια συνέντευξη, την οποία έδωσε ο Μάνος. Ακολουθεί την ίδια τακτική: ίδια γλώσσα σώματος, ίδια γλώσσα στόματος, κρατάει και μια πισινή για το πού βρέθηκε η κεταμίνη», είπε ο κ. Κατερινόπουλος.

«Μήπως αυτή η επικοινωνία ήταν μια μηνυματική επικοινωνία; Μήπως κάποιος κρατάει κάποιον ή κάποια κρατάει κάποιον; Εδώ είναι ο ρόλος των εισαγγελικών αρχών. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Ο καθένας έχει δικαίωμα, είτε είναι κατηγορούμενος είτε όχι, να λέει ό,τι θέλει. Δε μας έβγαλε πάντως τον πόνο που θα έβγαζε ένας πατέρας σε αυτές τις περιπτώσεις», ανέφερε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία.

«Είναι ακόμα αρχές. Είναι μακριές αυτές οι μέρες, όχι μόνο για την αναζήτηση της κεταμίνης, αλλά και οι επικοινωνίες μεταξύ ορισμένων ανθρώπων», κατέληξε ο κ. Κατερινόπουλος μιλώντας στο δελτίο του Star.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα 3, Αυτό, -Ο Μάνος Δασκαλάκης,patra 3, afto, -o manos daskalakis