Η Ρούλα «λύγισε» τρεις φορές - Η απάντησή της για το tablet

Τι υποστηρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου σχετικά με την απόφασή της να θάψει τη Τζωρτζίνα με το τάμπλετ της.Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται πλέον προφυλακισμένη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, καθώς τα όσα υποστήριξε στην απολογία της δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα. Το κελί που διαμορφώθηκε ειδικά…

Άρση τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου της Ρούλας

Η προφυλάκιση της 33χρονης φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή για τις νέες εξελίξεις που αναμένεται να ακολουθήσουν στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Έτσι, οι Αρχές βάζουν τώρα στο «μικροσκόπιο» το σύνολο των επικοινωνιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, τόσο των τηλεφωνικών όσο και των ηλεκτρονικών - στα social media, την ηλεκτρονική αλληλογραφία της αλλά και τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο, με την ανακρίτρια να ζητά την άρση του απορρήτου της.

Με την εν λόγω έρευνα, αναζητώνται μεταξύ άλλων και απαντήσεις σχετικά με τον τρόπο που φέρεται να προμηθεύτηκε τη θανατηφόρα κεταμίνη η κατηγορούμενη, ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό της 9χρονης και προκάλεσε τον θάνατό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα